Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΧΥΣΗΣ & ΔΩΡΕΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΝΕΦΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ


Την Τρίτη 29-05-18, πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα σεμιναρίων του Νοσοκομείου "Παπαγεωργίου" στη Θεσσαλονίκη, η ημερίδα διάχυσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος "MEDICAL EQUIPMENT FOR LIFELINE - SPECIAL DIGITAL AND PROFESSIONAL SKILLS" (2017-EL01-KA102-035988). Η εκδήλωση οργανώθηκε από τον Σύλλογο Νεφροπαθών Ν.Θεσσαλονίκης και τη διοίκηση του Νοσοκομείου.

Μετά την παρουσίαση των δραστηριοτήτων και με μια σεμνή τελετή τα παιδιά δώρησαν στη μονάδα νεφρού μια τηλεόραση, η οποία θα χρησιμοποιηθεί από τους νεφροπαθείς κατά τη πολύωρη παραμονή τους στη μονάδα κατά τη διαδικασία της αιμοκάθαρσής τους. Την τηλεόραση παρέδωσε στην μονάδα η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κα Ε.Κεϊσογλου.   

Παρέστησαν ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου κ.Βασίλειος Παπάς με το νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας νεφρού, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Νεφροπαθών, ο Προϊστάμενος Παιδαγωγικής καθοδήγησης του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου Σχ.Σύμβουλος κ.Χρ.Παπαδόπουλος, ο Δ/ντης του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου κ.Γ.Βιόπουλος, ο Δ/ ντης του ΕΚ Ευόσμου κ.Γ.Χριστακάκης, οι Υπδντες του σχολείου κ.Ελ.Ναθαναηλίδης & κα Ι.Μερσίνη, οι Τομεάρχες του ΕΚ Ευόσμου κα Ερ.Ζαχάρογλου & κα Ζ.Μπέλλη, η υεύθυνη  προγραμμάτων Erasmus+  του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου κα Χρ.Αντωνιάδου και οι εκπ/κοι κα Α.Χατζηνώτα, κα Α.Ζοπόγλου, κα Θ.Δάγγα και κ.Γ.Οικονόμου καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κα Ε.Κεϊσογλου.

Η εκδήλωση αυτή έρχεται να συμπληρώσει μια διαχρονική παράδοση δράσεων αλληλεγγύης του σχολείου μας. Στο οποίο λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια "Τράπεζα Αίματος" με την φροντίδα της κας Αθ.Θεοδωρίδου και της κας Γ.Τσιοκάνου καθώς επίσης και πράξεων ενίσχυσης του φιλανθρωπικού έργου του Ιερού Ναού Τριών Ιεραρχών Ευόσμου