Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΗΣΙΣ

η κα Φ.Μαρνέλλου, ο κ. Π.Ανανιάδης Περ. Δντης Εκπ/σης Κ.Μακεδονίας και η κα Ανδρομάχη Σαμαρά

άρθρο της κας Φανής Μαρνέλλου
Υπ. Τομέα του ΕΚ Ευόσμου

Στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας NOESIS, από 9 έως 11 Μαίου 2018, πραγματοποιήθηκε τριήμερο εκδηλώσεων για την Επαγγελματική Εκπαίδευση με τίτλο «Το ΕΠΑΛ Δημιουργεί στην Κεντρική Μακεδονία» με στόχο την ενημέρωση για το Θεσμό της Μαθητείας στα Επαγγελματικά Λύκεια.

Οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου της ειδικότητας «Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων», εντυπωσίασαν τους επισκέπτες με την άριστη παρουσία τους αφού δημιούργησαν cocktails χωρίς αλκοόλ που έμαθαν να παρασκευάζουν κατά την διάρκεια των εργαστηριακών μαθημάτων της ειδικότητάς τους στο ΕΚ Ευόσμου.

οι υπεύθυνοι της παρουσίασης των επαγγελμάτων του Τομέα Διοίκησης & Οικονομίας ο κ.Δ.Μυλωνάς Σχ.Σύμβουλος και ο κ.Γ.Βασιλόπουλος Δντης του ΕΠΑΛ Σταυρού

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφ. Δ/ντής Εκπ/σης Κ. Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ανανιάδης, ο Δ/ντής Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτ/κής Θεσ/νίκης κ. Παύλος Ματζιάρης, ο Σχ.Σύμβουλος των εκπ/κων του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας κ.Δημήτρης Μυλωνάς, Δ/ντές Λυκείων, Δ/ντές Εργαστηριακών Κέντρων, Δ/ντές Γυμνασίων, συνάδελφοι εκπαιδευτικοί διαφόρων Τομέων και πλήθος μαθητών Λυκείων, Γυμνασίων ακόμη και Δημοτικών σχολείων.

Επικεφαλής στην οργάνωση του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας ήταν ο Σχ.Σύμβουλος κ.Δημήτρης Μυλωνάς και ο Δ/ντής του ΕΠΑΛ Σταυρού κ. Γιάννης Βασιλόπουλος τους οποίους ευχαριστώ θερμά για την άψογη συνεργασία μας. 

Ευχαριστώ θερμά επίσης τις μαθήτριες και τους μαθητές μου για την προθυμία, την συνεργατικότητα, την ευγένεια, την φιλική διάθεση και την άψογη εικόνα που παρουσίασαν, η οποία έγινε αφορμή για να δεχτώ πλήθος συγχαρητηρίων από όλους όσους επισκέφτηκαν τον χώρο !!!!!! 

ο κ.Γιάννης Βασιλόπουλος, η μαθήτρια Παρασκευή Αντωνίου και ο μαθητής Γιάννης Βινιέρης

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνέντευξη που έδωσαν ο κ. Γιάννης Βασιλόπουλος και οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ ΕΥΟΣΜΟΥ Βινιέρης Ιωάννης και Αντωνίου Παρασκευή:    

μόνο τους μαθητές μας

όλες τις συνεντεύξεις της ημέρας
https://youtu.be/0i-xYiQ9C3o 

"Έκθεση μαθητικών έργων. Το Επαλ δημιουργεί 9/5/2018"