Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

e-ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Αξιότιμη κ. Διευθύντρια/Αξιότιμε κ. Διευθυντά,

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Καθώς σε έναν περίπου μήνα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες των Ομάδων Συμμετοχικής Δράσης της εφετινής Βουλής των Εφήβων, θα ήταν για εμάς μεγάλη χαρά να συναντηθούμε στη νέα εκπαιδευτική δράση «e-περιήγηση στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων». 

Την Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022, στις 12:00, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ομάδων Συμμετοχικής Δράσης θα έχουν τη δυνατότητα με την καθοδήγηση των εμψυχωτών να περιηγηθούν μέσω τρισδιάστατης εικονικής εφαρμογής στην αίθουσα των συνεδριάσεων, στο Περιστύλιο και στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου φιλοξενείται η επετειακή έκθεση «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, δύο αιώνες μετά» που επιμελήθηκε η Βιβλιοθήκη της Βουλής.

Μία ημέρα πριν, στις 28 Μαρτίου 2022, στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) του σχολείου θα σταλεί ο σύνδεσμος (link) Webex, που πρέπει να ενεργοποιήσετε, πληκτρολογώντας με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες το όνομα του σχολείου σας (π.χ. 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ).

Για τη συμμετοχή σας στην e-περιήγηση είναι απαραίτητο στον χώρο του σχολείου να υπάρχει υπολογιστής, μεγάλη οθόνη προβολής και ηχεία, προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα εικόνας και ήχου.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία σύνδεσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιδρύματος της Βουλής (τηλ. 210 3735247, 210 3735245 & 210 3735243).

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία.


Η Ομάδα
του εκπαιδευτικού προγράμματος Βουλή των Εφήβων
 Βήματα Δημοκρατίας – Κάνοντας πράξη τη συμμετοχή