Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

ΧΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ


Στην εποχή της τεχνολογίας, τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας, ειδικά για τους εφήβους. Ωστόσο, η χρήση τους μέσα στο σχολικό περιβάλλον μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, γι' αυτό και υπάρχουν αυστηροί κανονισμοί για τη διαχείριση τέτοιων περιστατικών. 

Είναι σημαντικό οι γονείς να είναι ενημερωμένοι για αυτούς τους κανονισμούς, ώστε να κατανοούν τις συνέπειες και να βοηθούν τα παιδιά τους να αποφεύγουν τυχόν προβλήματα.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΛΥΚΕΙΑ (ΓΕ.Λ. ΚΑΙ ΕΠΑ.Λ.) ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024-2025



Οι μαθητές και οι μαθήτριες που επιθυμούν να εγγραφούν ή να ανανεώσουν την εγγραφή τους σε Γενικό (ΓΕ.Λ.) ή Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) μπορούν να βρουν εδώ τις βασικές πληροφορίες που χρειάζονται:

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ (ΕΠΑΣ) της ΔΥΠΑ (πρ.ΟΑΕΔ) - ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ - ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια σημαντική ευκαιρία που μπορεί να ενδιαφέρει τους γονείς των μαθητών που σκέφτονται το επαγγελματικό τους μέλλον. Οι Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας του πρ. ΟΑΕΔ, νυν ΔΥΠΑ, προσφέρουν εκπαιδευτικά προγράμματα για το σχολικό έτος 2024-25, σε ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Αν το παιδί σας είναι από 15 έως 29 ετών και έχει αποφοιτήσει τουλάχιστον από το Γυμνάσιο, μπορεί να υποβάλει αίτηση για να εγγραφεί σε μία από τις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, καθώς το πρόγραμμα συνδυάζει τη θεωρητική και εργαστηριακή εκπαίδευση στη σχολή με πρακτική εξάσκηση σε επιχειρήσεις.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας 👉 gov.gr, και η προθεσμία είναι ανοιχτή για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Μερικά από τα βασικά οφέλη για τους μαθητές των ΕΠΑΣ Μαθητείας είναι:

ΕΩΣ 08-09-24 ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ» Θ΄ ΦΑΣΗ 2024-2025

η ανάρτηση αυτή ΔΕΝ αφορά στους υποψηφίους μαθητευόμενους αλλά σε εργοδότες

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στηρίζει την αναβάθμιση μαθησιακών διαδρομών, που συνδέονται άρρηκτα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στις προτεραιότητές της, για παροχή προσόντων στους αποφοίτους των Επαγγελματικών Λυκείων, εντάσσεται και ο θεσμός της μαθητείας, που στηρίζεται στη συνεχή συνεργασία των εκπαιδευτικών δομών με τους φορείς απασχόλησης και υλοποιείται, προκειμένου να επιτευχθεί η σύνδεση της επαγγελματικής εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ - Γ΄ ΤΑΞΗ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ - ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΕΠΑΛ - ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Θ΄ ΦΑΣΗ


Πρόσκληση του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου για την εκδήλωση ενδιαφέροντος των αποφοίτων του, σχετικά με την διάθεσή τους για συμμετοχή στην επόμενη Φάση Θ΄ Μαθητείας σχ. έτους 2024-2025.

Η παρούσα φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, αποτελεί εσωτερική διαδικασία του σχολείου, για την καλύτερη προετοιμασία μας, ενόψει της έναρξης της νέας φάσης. Ενώ η επίσημη διαδικασία του ΥΠΑΙΘΑ για αιτήσεις των υποψηφίων μαθητευόμενων θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2024  κάντε click εδώ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑ.Λ. ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ Γ' ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΩΝ Σ.Α.Ε.Κ. (πρ.ΙΕΚ) ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2024-2025



Απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα δίνουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις .

Οι απόφοιτοι των ΕΠΑ.Λ. (Επαγγελματικών Λυκείων), ή Τ.Ε.Ε. Β’ Κύκλου ή Τ.Ε.Λ. που θα ήθελαν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στις Σ.Α.Ε.Κ. (πρ.ΙΕΚ), έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν απευθείας στο Γ’ εξάμηνο σπουδών σε ειδικότητες που σχετίζονται με τον Τομέα από τον οποίο αποφοίτησαν.

Ποιοι μπορούν να εγγραφούν;

Όλοι οι πτυχιούχοι από ΕΠΑ.Λ., Τ.Ε.Ε. Β’ Κύκλου ή Τ.Ε.Λ. που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους μπορούν να εγγραφούν σε ειδικότητες που είναι συναφείς με τον επαγγελματικό Τομέα από τον οποίον αποφοίτησαν.

Πότε και πού γίνεται η εγγραφή;

Η αίτηση για την εγγραφή πρέπει να υποβληθεί από την 1η Σεπτεμβρίου 2024 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2024. Η εγγραφή γίνεται στις Σχολές Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.) όπου προσφέρονται οι ειδικότητες του Γ’ εξαμήνου για το έτος 2024-2025.

Που μπορείτε να μάθετε περισσότερα;

Μπορείτε να βρείτε όλες αυτές τις διαθέσιμες ειδικότητες και τις αντίστοιχες Σ.Α.Ε.Κ. που τις προσφέρουν στον σύνδεσμο 👉 κάντε click εδώ

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ Β΄ΦΑΣΗΣ: ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ 2ο ΕΠΑΛ ΕΥΟΣΜΟΥ ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 04-09-24

Α΄φάση έγγραφων: λήξη προθεσμίας επιβεβαιώσεων έγγραφων στο 2ο ΕΠΑΛ Εύοσμου έως Τέταρτη 04-09-24 

β΄φάση έγγραφων: αναμένεται να ξεκινήσει αρχές Σεπτεμβρίου 2024

Η οριστική εγγραφή (επιβεβαίωση) ολοκληρώνεται μόνο με την φυσική παρουσία των γονέων, οι οποίοι θα προσκομίσουν διά ζώσης όλα όσα δικαιολογητικά που απαιτούνται, κατά περίπτωση, στην Γραμματεία του σχολείου μέχρι και την Τετάρτη 04-09-24.

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή στο σχολείο θα πρέπει οι κηδεμόνες:
  1. να επιβεβαιώσουν ότι ο αριθμός της id αίτησής τους δεν είναι ένας από αυτούς που ΔΕΝ μπορούν να εγγραφούν στο σχολείο, κατά την Α΄ φάση, κάνοντας 👉 click εδώ
  2. να "κατεβάσουν" και να μελετήσουν όλα τα απαιτούμενα έντυπα δικαιολογητικά 👉 click εδώ
    • να τα εκτυπώσουν
    • να τα συμπληρώσουν και να τα υπογράψουν
    • να τα προσκομίσουν υπογεγραμμένα και έτοιμα στην Γραμματεία του σχολείου ως εξής:
      • μήνας Αύγουστος 2024 Τρίτη27-09-24 από 08:30 έως 13:00
      • μήνας Σεπτέμβριος 2024, Δευτέρα 02-09-24, Τρίτη 03-09-24 και Τετάρτη 04-09-24 από 08:30 έως 13:00
Περισσότερα:  κάντε ckick εδώ

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΕΝΑΡΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ Σ.Α.Ε.Κ. (πρ.ΙΕΚ)

Όλοι οι απόφοιτοι Λυκείου που επιθυμούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους και να αποκτήσουν εξειδικευμένες επαγγελματικές δεξιότητες έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στις Σ.Α.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας. δηλαδή στα πρώην ΙΕΚ, για το έτος 2024-2025.

Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων ξεκινά τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024, στις 9:00 π.μ. Οι ενδιαφερόμενοι απόφοιτοι Λυκείου θα μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας 👉https://diek.it.minedu.gov.gr/site/index. Η οποία θα παραμείνει ανοικτή έως την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024, στις 15:00.

Στην πλατφόρμα αυτή υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά τις οδηγίες και να συμπληρώσουν σωστά όλα τα πεδία, καθώς αιτήσεις που είναι ελλιπείς ή λανθασμένες δεν θα γίνουν δεκτές.

Οι Σ.Α.Ε.Κ. προσφέρουν προγράμματα που καλύπτουν σύγχρονους επαγγελματικούς τομείς με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας, παρέχοντας στους καταρτιζόμενους τις γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα ή να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες των Σ.Α.Ε.Κ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑ.Λ. ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ Γ' ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΩΝ Σ.Α.Ε.Κ. (πρ.ΙΕΚ) ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2024-2025

Οι απόφοιτοι των ΕΠΑ.Λ. (Επαγγελματικών Λυκείων), ή Τ.Ε.Ε. Β’ Κύκλου ή Τ.Ε.Λ. που θα ήθελαν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στις Σ.Α.Ε.Κ. (πρ.ΙΕΚ), έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν απευθείας στο Γ’ εξάμηνο σπουδών σε ειδικότητες που σχετίζονται με τον Τομέα από τον οποίο αποφοίτησαν.

Ποιοι μπορούν να εγγραφούν;

Όλοι οι πτυχιούχοι από ΕΠΑ.Λ., Τ.Ε.Ε. Β’ Κύκλου ή Τ.Ε.Λ. που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους μπορούν να εγγραφούν σε ειδικότητες που είναι συναφείς με τον επαγγελματικό Τομέα από τον οποίον αποφοίτησαν.

Πότε και πού γίνεται η εγγραφή;

Η αίτηση για την εγγραφή πρέπει να υποβληθεί από την 1η Σεπτεμβρίου 2024 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2024. Η εγγραφή γίνεται στις Σχολές Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.) όπου προσφέρονται οι ειδικότητες του Γ’ εξαμήνου για το έτος 2024-2025.

Που μπορείτε να μάθετε περισσότερα;

Μπορείτε να βρείτε όλες αυτές τις διαθέσιμες ειδικότητες και τις αντίστοιχες Σ.Α.Ε.Κ. που τις προσφέρουν στον σύνδεσμο 👉 κάντε click εδώ

ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024-25

Η νέα υπουργική απόφαση για τις απουσίες των μαθητών/τριών στα Γυμνάσια και Λύκεια, η οποία θα ισχύσει από το σχολικό έτος 2024-2025, φέρνει αλλαγές που επηρεάζουν σημαντικά τον τρόπο παρακολούθησης της φοίτησης. Η απόφαση αυτή αναδεικνύει τον ρόλο των γονέων/κηδεμόνων, αυξάνοντας την ευθύνη τους στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων των μαθητών/τριών προς την εκπαιδευτική διαδικασία.

Διάκριση Δικαιολογημένων και Αδικαιολόγητων Απουσιών

Με τη νέα απόφαση, επανέρχεται η διάκριση μεταξύ δικαιολογημένων και αδικαιολόγητων απουσιών, οι οποίες καταχωρίζονται στο απουσιολόγιο και στη συνέχεια, ανά τετράμηνο, καταγράφονται στα Ατομικά Δελτία των μαθητών/τριών. Οι γονείς και κηδεμόνες ενημερώνονται για το συνολικό αριθμό των απουσιών και την κατηγοριοποίησή τους, δίνοντας τους τη δυνατότητα να παρακολουθούν στενά τη φοίτηση των παιδιών τους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στην τελική απόφαση δεν περιλαμβάνεται η "δεκαπεντάλεπτη ανοχή" για καθυστερημένη προσέλευση στην πρώτη ώρα του σχολικού προγράμματος, η οποία υπήρχε στο αρχικό προσχέδιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΕΚ (πρ.ΙΕΚ)

Οι επιτυχόντες στις Δημόσιες Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.), δηλαδή στα πρώην ΙΕΚ, για το έτος 2024-2025 μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους μέχρι και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:00 μ.μ.

Η εγγραφή μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας του Παράλληλου Μηχανογραφικού 👉 https://michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr, είτε με φυσική παρουσία στη Σ.Α.Ε.Κ. όπου έγινε η επιτυχία.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας των Σ.Α.Ε.Κ. και την οργάνωση της προσέλευσης, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Σ.Α.Ε.Κ. στην οποία έχουν επιτύχει.

Οι ώρες λειτουργίας των Δημόσιων Σ.Α.Ε.Κ. έχουν καθοριστεί ως εξής:
- 29 Ιουλίου 2024 – 31 Ιουλίου 2024: 09:00 – 15:00
- 01 Αυγούστου 2024 – 15 Αυγούστου 2024: Κλειστές
- 16 Αυγούστου 2024 – 31 Αυγούστου 2024: 09:00 – 15:00
- Από 01 Σεπτεμβρίου 2024: 13:00 – 21:00

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ (300) ΙΔΙΩΤΩΝ ΩΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η Ελληνική Αστυνομία πρόκειται να προσλάβει 300 νέους ειδικούς φρουρούς. Ο σχετικός διαγωνισμός έχει ήδη προκηρυχθεί και οι όροι συμμετοχής έχουν αναρτηθεί. Ένας από τους βασικούς όρους είναι ότι οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν ξεπεράσει τα 28 χρόνια. 

Οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024 και ώρα 15:00.

Συγκεκριμένα, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι γεννήθηκαν από 1η Ιανουαρίου 1996 και μετά.

👉 δείτε την προκήρυξη

Από τις 300 θέσεις, το 80% (δηλαδή 240 θέσεις) θα καλυφθούν από υποψηφίους που έχουν απολυτήριο οποιουδήποτε τύπου Λυκείου, όπως Γενικό, Επαγγελματικό, Μουσικό κλπ.

Το υπόλοιπο 20% (60 θέσεις) θα καλυφθεί από υποψηφίους που, εκτός από το απολυτήριο Λυκείου, έχουν και πτυχίο Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) ή ισότιμο πτυχίο.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Α.Ε.Ν. (ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ) 2024-2025


 Από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνεται ότι την 08η Αυγούστου 2024, ημέρα Πέμπτη, τοιχοκολλήθηκαν στα καταστήματα του Υπουργείου (Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2 εντός Λιμένα Πειραιά και Γρ. Λαμπράκη 150) και αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 👉 www.ynanp.gr και 👉 www.hcg.gr, οι πίνακες εισαγομένων σπουδαστών/σπουδαστριών (Πλοιάρχων και Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) έτους 2024-2025, όπως προβλέπεται από το κεφάλαιο ΙΑ΄ της σχετικής προκήρυξης.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 3.β και 3.γ του άρθρου 2 της Αρ.: 2231.2-6/19812/2024/15-03-2024 Κ.Υ.Α. (Β’ 1805), οι κενές θέσεις υποψηφίων προερχομένων από Γενικά Λύκεια (ΓΕ.Λ.) που προκύψαν θα συμπληρωθούν από υποψήφιους/-ες από τους πίνακες επιλαχόντων αντίστοιχης Κατηγορίας προερχομένων από Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑ.Λ.). 

Διαβάστε την ανακοίνωση 👉 click εδώ

Οι εν λόγω πίνακες υποψηφίων προς κάλυψη των προαναφερόμενων κενών θέσεων θα αναρτηθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Δείτε ακόμη: 

👉 πίνακας εισαγομένων Πλοιάρχων 2024-2025 (με τον κωδικό)
👉 πίνακας εισαγομένων Μηχανικών 2024-2025 (με τον κωδικό)
👉 αίτηση εγγραφής ΑΕΝ
👉 αίτηση μετεγγραφής ΑΕΝ

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ: ERASMUS+ 2024-25


Μετά από την απόφαση της 19ης/01-08-2024 Συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΙΚΥ «Έγκριση πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης για την έγκριση αιτήσεων επιχορήγησης ERASMUS+ της Βασικής Δράσης 1 (ΚΑ121) του τομέα «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ» εγκρίθηκε η νέα χρηματοδότηση για το σχολείο μας, μέσω των Διαπιστευμένων Σχεδίων (KA121-VET093400DE) κινητικότητας της Βασικής Δράσης 1 (ΚΑ121) του Τομέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, για τα έτη 2024-25, με Κωδικό Σχεδίου: 2024-1-EL01-KA121- VET-000223593.

 Οι τρείς (03) ροές που προβλέπονται για την κινητικότητα των μαθητών στο εγκεκριμένο φετινό σχέδιο αφορούν, όπως πάντα, σε μαθητές από όλους τους Τομείς του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου.   

Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (IKY), την Εθνική Μονάδα Συντονισμού του ERASMUS+ για την Εκπαίδευση και την Κατάρτιση, για την άψογη συνεργασία και την πολύτιμη καθοδήγησή του, στην υλοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων μας.

 Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα των εκπαιδευτικών, η οποία προετοιμάζει και υλοποιεί τα προγράμματα ERASMUS+ του σχολείου μας.