Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΕΠΑΛ - ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Θ΄ ΦΑΣΗ


Πρόσκληση του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου για την εκδήλωση ενδιαφέροντος αποφοίτων του, σχετικά με την διάθεσή τους για συμμετοχή στην επόμενη Φάση Θ΄ Μαθητείας σχ. έτους 2024-2025. 

Η παρούσα φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, αποτελεί εσωτερική διαδικασία του σχολείου, για την καλύτερη προετοιμασία μας, ενόψει της έναρξης της νέας φάσης. Ενώ η επίσημη διαδικασία του ΥΠΑΙΘΑ για αιτήσεις των υποψηφίων μαθητευόμενων θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2024.

Η φόρμα μας περιέχει δύο πεδία: 
α) τις ειδικότητες τις οποίες προγραμματίζουμε για την Φάση Θ΄ και 
β) τις ειδικότητες την λειτουργία των οποίων ΔΕΝ προγραμματίζουμε για την Θ΄ φάση και οι οποίες θα λειτουργήσουν σε άλλο ΕΠΑΛ.

Όμως το ποιες ειδικότητες τελικά θα λειτουργήσουν στο 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου αποτελεί απόφαση υπερκείμενων εκπ/κων αρχών και όχι του σχολείου. Η απόφαση αυτή θα ληφθεί περί το τέλος Σεπτεμβρίου 2024 και μπορεί να περιλαμβάνει και ειδικότητες του πεδίου (α) ή και του (β).

Για τον λόγο αυτό καλό είναι να μας ενημερώσουν οι απόφοιτοί μας για το ενδιαφέρον τους ώστε να τους ενημερώνει το σχολείο μέσω e-mails για τις εξελίξεις.


Το πρόγραμμα ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΕΠΑΛ απευθύνεται:
  • σε αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και έχουν στην κατοχή τους Απολυτήριο και Πτυχίο ΕΠΑ.Λ ή ισότιμο
  • δεν έχουν προηγούμενη συμμετοχή σε πρόγραμμα μαθητείας
  • δεν υπάρχει ανώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα μαθητείας
Διαβάστε το κανονισμό λειτουργίας 👉 click εδώ

προσοχή: δεν αποτελεί αίτηση συμμετοχής!!