Τρίτη 11 Μαΐου 2021

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2021: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ 17-05-21 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ Β΄ & Γ΄ ΕΠΑΛ

Το 1ο Κ.Ε.Σ.Υ. Β΄ Θεσσαλονίκης δια των εκπαιδευτικών με ειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και μετά από σχετική διερεύνηση των αναγκών των μαθητών/τριών, γονέων και εκπαιδευτικών:

  • Β΄ και Γ΄ Τάξης των ΓΕ.Λ, ΕΠΑ.Λ, Ε.Κ. και
  • Γ΄ και Δ΄ Τάξης του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ., 

των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας του 1ου Κ.Ε.Σ.Υ. Β΄ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 και ώρες 18:00-19:30 ενημερωτική εσπερίδα με τίτλο: «Ενημέρωση για μαθητές/τριες που εξετάζονται προφορικά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις», ως εξής:

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης (webex) του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κάντε click εδώ για να παρακολουθήσετε την ενημερωτική εσπερίδα.

ΑΦΟΡΑ σε όλες τις λυκειακές και μόνο σχολικές μονάδες περιοχής αρμοδιότητας του 1ου Κ.Ε.Σ.Υ.. Β΄ Θεσ/νίκης (ΓΕ.Λ, ΕΠΑ.Λ, Ε.Κ., ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. των Δήμων Νεάπολης-Συκεών, Κορδελιού-Ευόσμου, Δέλτα και Βόλβης).

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι οι μαθητές/τριες συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους και ότι δεν επιτρέπεται η οπτικοακουστική καταγραφή με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο Προϊστάμενος του 1ου Κ.Ε.Σ.Υ. Β΄ Θεσ/νίκης
Νικόλαος Απτεσλής