Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΦΑΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ κα ΕΛΕΝΗ ΕΞΑΚΟΥΣΤΙΔΟΥ

 

Την Παρασκευή 28-02-20 οι επιλεγέντες μαθητές για την 2η ροή είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσω τηλεδιάσκεψης από την κα Κατερίνα Εξακουστίδου για τον ιατρικό τουρισμό και την υγειονομική περίθαλψη των τουριστών. 

Η κα Εξακουστίδου είναι επιχειρηματίας στον τομέα αυτόν και συν-ιδρύτρια της Vitabroad | Health Tourism in Greece,η οποία προσφέρει τις καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.


 

Οι μαθητές μας, οι οποίοι φοιτούν στον Τομέα Διοίκησης & Οικονομίας, και ενόψει της τοποθέτησής τους στην Βαρκελώνη, έλυσαν πολλές απορίες σχετικά με την οργάνωση, την ιατρική και ασφαλιστική υποστήριξη των τουριστών που ταξιδεύουν συνεχίζοντας ταυτόχρονα τις θεραπείες τους.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν και οι εκπαιδευτικοί κα Γιάννα Φλώρου, κα Μαρία Αργαλαβίνη, κ.Λευτέρης Ναθαναηλίδης, κα Λιάνα Λαλάγκα και ο κ.Γιάννης Βιόπουλος.

Μετά την τηλεδιάσκεψη τα παιδιά παρακολούθησαν την συνέντευξη της κας Εξακουστίδου που είναι διαθέσιμη στο youtube: https://www.youtube.com/watch?v=_U-En1eo5Yw