Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΕΚ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ


Το Δ.ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Πυλαίας Χορτιάτη απευθύνεται σε άτομα με προβλήματα όρασης και ακοής που είναι απόφοιτοι ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ και επιθυμούν να ασχοληθούν σε επαγγελματικούς τομείς που παρουσιάζουν μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, και ειδικότητες όπως:

  • Τεχνικός Χειριστής Η/Υ & Τηλεφωνικών Κέντρων
  • Παροχής πληροφοριών και εξυπηρέτησης πελατών
  • Απομαγνητοφωνητές πρακτικών και συνομιλιών
  • Βοηθός Φυσικοθεραπείας
  • Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής, κα.

Το Δημόσιο ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Πυλαίας Χορτιάτη είναι το μόνο στη βόρεια Ελλάδα και αποτελεί μια πολύ σημαντική εξέλιξη στην εκπαίδευση νέων ατόμων με ειδικές ανάγκες. Δίνει την δυνατότητα επαγγελματικής κατάρτισης σε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη ομάδα νέων προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στην αγορά εργασίας μέσα στο ιδιαίτερα δύσκολο εργασιακό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί στις μέρες μας.

Με στόχο τη δημιουργία νέων τμημάτων για το Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2021Β, σας παρακαλούμε για την ενημέρωση των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εκπαιδευτικών φορέων της αρμοδιότητας σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η φοίτηση στα Δ.ΙΕΚ είναι διάρκειας 4 εξαμήνων και είναι δωρεάν. Επίσης, υποχρεωτική είναι και η Πρακτική Άσκηση διάρκειας 960 ωρών σε εργοδοτικούς φορείς.

Κάντε click εδώ και επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Δ.ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Πυλαίας Χορτιάτη

Ο Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. 

   Ειδικής Αγωγής  Πυλαίας-Χορτιάτη

 ΚΑΤΑΒΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ