Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΤΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Οι παρακάτω δράσεις αποτελούν μέρος  της φάσης προετοιμασίας των 28 μαθητών που θα μεταβούν στην Μαδρίτη και στο Βερολίνο στο πλαίσιο του εγκεκριμένου προγράμματος  MEDICAL EQUIPMENT FOR LIFELINE: SPECIAL DIGITAL AND PROFESSIONAL SKILLS (Erasmus+KA1 2017-EL01-KA102-035988).

 

Ροή Βερολίνου - Επίσκεψη στο ΑΤΕΙΘ

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, οι μαθητές/τριες επισκέφτηκαν το τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΑΤΕΙ Θεσ/νικης, στα πλαίσια της προετοιμασίας της κινητικότητας.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν από τον κ. Παπακώστα Δημήτριο, Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Καθηγητής, τμ. Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΑΤΕΙΘ, για το τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και για το περιεχόμενο σπουδών του Τμήματος που καλύπτει το γνωστικό αντικείμενο της Ηλεκτρονικής και την εφαρμογή της σε διάφορους τομείς.

Ο κ.Κιοσκερίδης Ιορδάνης Ηλεκτρονικός, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΑΠΘ, Ph.D., Καθηγητής του τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΑΤΕΙΘ, επικέντρωσε την παρουσίασή του στην εφαρμογή της ηλεκτρονικής στον τομέα των ιατρικών μηχανημάτων και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων στον τομέα αυτό.

Συνοδοί της μετακίνησεις ήταν ο κ.Ελ.Ναθαναηλίδης, η κα Ερ.Ζαχάρογλου, κα Ζ.Μπέλλη και η κα Χρ.Αντωνιάδου. 

Ροή Μαδρίτης - Διαδικαστικά θέματα 


Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, οι μαθητές/τριες ενημερώθηκαν από τους εκπαιδευτικούς κ. Γ.Βιόπουλο, κα Αγ Ζοπόγλου και κα Θ.Δάγγα για τα διαδικαστικά θέματα του προγράμματος και τις λεπτομέρειες της μετακίνησης στην Μαδρίτη.