Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ERASMUS+KA2: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ & ΜΑΘΗΤΩΝ

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016, στα γραφεία του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα Erasmus+KA2 των 2ου ΕΠΑΛ/1ου ΕΚ Ευόσμου. Στη συνάντηση έλαβαν μέρος οι μαθητές και οι γονείς τους που ταξίδεψαν στην Γρανάδα, αυτοί που θα ταξιδέψουν στη Σικελία καθώς και αυτοί που θα μεταβούν στην Πολωνία.
Γκισίλντα Τζέρρι
Η μαθήτρια Γκισίλντα Τζέρρι παρουσίασε τις εμπειρίες των μαθητών από το ταξίδι τους στην Γρανάδα και μετέφερε το θαυμάσιο κλίμα που διαμορφώθηκε από τη θερμή φιλοξενία των παιδιών στις ισπανικές οικογένειες και από την άριστη συνεργασία τεσσάρων ευρωπαικών σχολείων (Ισπανίας, Ελλάδας, Ιταλίας & Πολωνίας).
Τους γονείς ενημέρωσαν οι εκπαιδευτικοί κος Γιάννης Βιόπουλος Δ/ντης, η κα Αθανασία Θεοδωρίδου Υπ/δντρια, ο κος Γιώργος Αρναούτογλου Υπ.Τομέα Πληροφορικής, η κα Ευαγγελία Κλαδά, η κα Σάρρα Σεβαστιάδου, η κα Χρυσούλα Αντωνιάδου, η κα Γιάννα Φλώρου και η κα Μορφούλα Μιχαηλίδου. Παρευρέθηκε επίσης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κα Εύα Κείσογλου.
κος Γιώργος Αρναούτογλου
Σταυρούλα Ξανθουδάκη, Γιώργος Μερτζάνης & Σάββας Φωτιάδης