Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά με στόχους, ελπίδες, όνειρα, προκλήσεις και ευκαιρίες για όλους. 

Στόχος όλων μας ας είναι η υποστήριξη των μαθητών μας, των παιδιών μας, για πραγμάτωση των προσδοκιών τους όχι μόνο για απόκτηση γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων, αλλά και ιδανικών και αξιών που θα σμιλευτούν μέσα στην σχολική τάξη. 

Ας γίνουν οι αγωνίες τους και δικές μας αγωνίες. Ας γίνουν τα όνειρα και οι ελπίδες τους και δικά μας όνειρα και δικές μας ελπίδες. Ας είμαστε όλες και όλοι δίπλα τους κάθε στιγμή. Ας ακούσουμε τα παιδιά, έχουμε πολλά να μάθουμε από αυτά. Ας αφουγκραστούμε τις ανησυχίες και τις αγωνίες τους. Αυτό είναι το χρέος μας κατά την άσκηση του απαιτητικού λειτουργήματός μας. 

Έχοντας ως κύριο μέλημα την εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολείων και το καλό των μαθητών μας, η Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης θα στηρίξει όλους εσάς, εκπαιδευτικούς και γονείς, που τους οδηγείτε στο ταξίδι της γνώσης και της εμπειρίας, στο ταξίδι προς τη διαμόρφωση δημοκρατικών και ενεργών πολιτών, ανθρώπων που διακρίνονται για τις ηθικές αξίες και τις αρετές τους. 

Ας πορευτούμε όλοι μαζί σε αυτό το ταξίδι, το οποίο πολλές φορές είναι δύσκολο και απαιτητικό, όμως με την αγαστή συνεργασία και τον γόνιμο διάλογο θα βρίσκουμε προς όφελος όλης της σχολικής κοινότητας. 

Καλή και δημιουργική Σχολική Χρονιά με υγεία ! 

Με εκτίμηση 

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης Δρ. Χρήστος Ν. Ρουμπίδης

* Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Θεσ/νίκης αποτελεί την προϊσταμένη αρχή του σχολείου μας