Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ERASMUS+

 

Την Τετάρτη 20-10-21 πραγματοποιήθηκε η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας για την επιλογή των μαθητών που θα συμμετάσχουν στα Erasmus+KA1 του σχολείου.
  • Τεχνικοί : 26
  • Υγείας Πρόνοιας Ευεξίας: 27
  • Διοίκησης και Οικονομίας : 24
Η διαδικασία οργανώθηκε άψογα και υποδειγματικά από το ΕΚ Ευόσμου και συγκεκριμένα την κα Ζωή Μπέλλη, Υπ.Τομέα Πληροφορικής. Τα παιδιά βοήθησαν οι καθηγητές κα Ερασμία Ζαχάρογλου, κα Λίβια Χλίνκοβα, κ.Λευτέρη Ναθαναηλίδης, κα Μαίρη Τρυφινοπούλου, κα Γεωργία Γροζτίδου, κα Ιωάννα Μερσίνη, κα Ανθή Χατζηνώτα και κα Αγγελική Τραϊανού.

Την Παρασκευή 22-10-21 θα ολοκληρωθεί η διαδικασία με τους υποψηφίους του ΚΑ2. Έχει προβλεφθεί τρόπος για την συμμετοχή όσων παιδιών, για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν έως σήμερα να καταθέσουν την δήλωση.
 
Αφού ολοκληρωθεί το πρώτο αυτό στάδιο, θα ακολουθήσει το δεύτερο που περιλαμβάνει ατομικές συνεντεύξεις από τους εκπαιδευτικούς το Νοέμβριο 2021. Παράλληλα, τον ίδιο μήνα,  θα ξεκινήσουν και τα μαθήματα για την εμβάθυνση των παιδιών στο πρόγραμμα Erasmus, στους θεσμούς της ΕΕ καθώς και στο ευρωπαϊκό πλαίσιο της επαγγελματικής εκπαίδευσης.