Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

ΓΙΩΡΓΟΣ & ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΪΡΑΣ - ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ TAEKWON-DO

ο Βαγγέλης και ο Γιώργος Μπαϊρας στα βάθρα των νικητών

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τaekwon-do που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο Νέο Φάληρο, από 24 έως και 26-02-23, οι αδελφοί Ευάγγελος του Α-4 και  Μπαΐρας Γεώργιος του Β-ΠΛ-2 κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες τους. 

Ο Βαγγέλης και ο Γιώργος με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους Πανελλήνιους στην κατηγορία τους, θα ενταχθούν την Εθνική μας Ομάδα για το επόμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Οι δύο αθλητές αγωνίζονται με το αθλητικό σωματείο "SPARTACUS A.C." Ευτέρπης 13, Εύοσμος.

Πιο συγκεκριμένα: 

Ο Βαγγέλης συμμετείχε στην κατηγορία "μάχες" Εφήβων -55Kg και κατέκτησε την 1η θέση. Έχει κατακτήσει πληθώρα μεταλλίων με σημαντικότερα το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωταθλήματα στην Κρήτη το 2021 και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κροατίας το 2022.

Ο Γιώργος συμμετείχε στην κατηγορία "μάχες" Νέων Ανδρών -63Kg και κατέκτησε την 1η θέση. Έχει κατακτήσει πληθώρα μεταλλίων με σημαντικότερες διακρίσεις τα δύο συνεχόμενα χρυσά μετάλλια με την Εθνική ομάδα στα δύο τελευταία Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα στην Κρήτη το 2021 και την Κροατία το 2022.

Ο Σύλλογος των Καθηγητών του σχολείου μας συγχαίρει τα δύο αδέλφια, Γιώργο και τον Βαγγέλη, και τους εύχεται καλή πρόοδο, υγεία, δύναμη και επιτυχίες στην μόρφωση και στον αθλητισμό!!

Ακολουθούν φωτογραφίες των αδελφών από τους αγώνες 


του Βαγγέλη Μπαΐρα





του Γιώργου Μπαΐρα