Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ "ΗΤΤΑ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΤΟΥ 2ου ΕΠΑΛ ΕΥΟΣΜΟΥ


ΝΕΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΜΕ 3-1 ΕΠΙ ΤΟΥ 1ου ΓΕΛ ΣΥΚΕΩΝ 
ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Την Παρασκευή 03-02-23 διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των σχολικών ομάδων των αγοριών του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου και του 1ου ΓΕΛ Συκεών, στο Δημοτικό Γήπεδο "Κωνσταντίνος Μιγκοτζίδης" Αμπελοκήπων.


"Οι αετοί πετούν ψηλά". Αυτός ο τίτλος ταιριάζει στα παιδιά της ποδοσφαιρικής μας ομάδας που με νέα εξαιρετική εμφάνιση προκρίθηκαν στον τελικό της Διεύθυνσής μας και έδειξαν ότι η πρωτιά τους ανήκει.

Τα παιδιά μας μπήκαν δυνατά από την αρχή του αγώνα κυριάρχησαν επί του αντιπάλου σε όλο τον αγώνα και αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες κατάφεραν να προηγηθούν στο 28ο λεπτό με περίτεχνη προσωπική ενέργεια και αριστοτεχνικό σουτ του Κούδα. 


Στο β´ημίχρονο παρ'όλο που είχαν κόντρα τον δυνατό αέρα οι παίκτες έδειξαν ποιος είναι το "αφεντικό" του αγώνα πιέζοντας ασφυκτικά τους αντιπάλους και το 2-0 δεν άργησε να έρθει. Σε μία φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή ο Παπάζης με δυνατό σουτ κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς όλης της ομάδας μας στο 42ο λεπτό. Οι αντίπαλοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατάφεραν να μειώσουν με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στο 53ο λεπτό. Η προσπάθεια όμως του του 1ου ΓΕΛ να ισοφαρίσει το παιχνίδι βρήκε απέναντί της μία απροσπέλαστη άμυνα και τον τερματοφύλακα μας τον Κρυσταλλάκο να επεμβαίνει θετικά όποτε χρειάστηκε.

Έτσι στο 60ο λεπτό η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Μία ψηλοκρεμαστή τραβέρσα του Αλημπαρούτη βρήκε τον Κούδα αμαρκάριστο μέσα στην περιοχή και αυτός τιμώρησε την ολιγωρία των αμυντικών αφού με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-1.

Το σφύριγμα της λήξης έστειλε στον 7ο ουρανό παίκτες και προπονητές που έδωσαν όρκο νίκης και εὖ ἀγωνίζεσθαι στον τελικό.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας στον κόουτς κ. Β. Αργυρόπουλο και στον συνεργάτη του κ. Κ. Ρουμελιώτη για την ανεπανάληπτη αυτή επιτυχία . 

Η σύνθεση της ομάδας μας: Κρυσταλλάκος, Μοδίτσης (Γκαλαχρήστος), Μπούκουρ, Τζέτζης, Πεχλιβανίδης, Αντωνίου, Σαγκούρης (Δημητρίου), Παναγιωτίδης, Παπάζης, Αλημπαρούτης, Κούδας.