Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Μήνυμα προς τους/τις υποψηφίους/ες των 
Γενικών, Επαγγελματικών Λυκείων και ΕΝΕΕΓΥΛ

της Διευθύντριας της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης 

Αγαπητά μας παιδιά,

Ένα πολύ δύσκολο και ιδιαίτερο –λόγω πανδημίας- διδακτικό έτος ολοκληρώθηκε κάτω από απρόβλεπτες και αντίξοες καταστάσεις. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τις οποίες προετοιμαστήκατε όλη τη χρονιά βρίσκονται προ των πυλών. 

Τη Δευτέρα 14/6/2021 και την Τρίτη 15/6/2021 θα εξεταστείτε οι μαθητές των ΓΕΛ και οι μαθητές των ΕΠΑΛ και ΕΝΕΕΓΥΛ αντίστοιχα στο πρώτο εξεταζόμενο μάθημα. Συγκεντρωθείτε στο στόχο σας, εργαστείτε με μεθοδικότητα και προσοχή, εργαστείτε με υπομονή και επιμονή και οι κόποι σας θα ανταμειφθούν. 

Όλοι εμείς στη ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης αλλά και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα –οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων σας και οι εκπαιδευτικοί σας- στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθειά σας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων και η επιτυχής ολοκλήρωσή τους αποτελεί αυτή την χρονική περίοδο πρώτιστο μέλημά μας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης. Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε αδιάλειπτα, εγώ και οι συνεργάτες μου. Στη ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης, συμμεριζόμενοι την αγωνία σας αλλά και των οικογενειών σας, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διεξαχθούν οι Εξετάσεις σε ήρεμο και ασφαλές υγειονομικά περιβάλλον.

Σας ευχόμαστε Υγεία, Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις! 

Δρ. Χρυσούλα Κεχαΐδου

Οικονομολόγος

 κάντε click εδώ για να κατεβάσετε το μήνυμα σε pdf