Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΠΑΛ: ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 15-06-21

 
Οι υποψήφιοι του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου που θα συμμετέχουν στις Πανελλαδικές 2021 οφείλουν να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα στις 07:45, ως εξής: 
  • όσοι θα εξετασθούν γραπτώς στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου (Τέρμα Σμύρνης, Εύοσμος, 2310768012)
  • και όσοι εξετάζονται προφορικά στο 1ο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς (Κωνσταντίνου Καραμανλή & Μακεδονίας, Καλαμαριά, 2310 471065 και 2310 471313)
 
έχοντας απαραίτητα μαζί τους:

1) Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο

2) Το Δελτίο Εξεταζομένου

3) Την Σχολική Κάρτα αρνητικού αποτελέσματος *

4) Στυλό μπλε ή μαύρο


Απαγορεύεται να έχουν μαζί τους κινητό τηλέφωνο.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Εξεταστικού Κέντρου.

*Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων υποχρεούνται να διενεργήσουν δύο αυτοδιαγνωστικά self-test ένα στις 10-06-21 και ένα στις 19-06-21. Το αποτέλεσμα του self-test το δηλώνουν στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr στο πεδίο "Σχολική κάρτα για covid-19" αφού αυθεντικοποιηθούν με τους κωδικούς TAXIS των γονέων τους και κατόπιν το εκτυπώνουν.

Στην περίπτωση θετικού αποτελέσματος οι υποψήφιοι/ες, αφού εκδώσουν τη σχετική κάρτα ή δήλωση από την πλατφόρμα self-testing.gov.gr μεταβαίνουν σε δημόσια δομή, από αυτές που ορίζονται ενδεικτικά στην ως άνω πλατφόρμα, για να υποβληθούν δωρεάν σε επαναληπτικό διαγνωστικό έλεγχο (rapid-test) ή κατ’ επιλογήν του σε ιδιωτική δομή για τον έλεγχο αυτό. Αν το επαναληπτικό τεστ είναι αρνητικό, ο/η υποψήφιος λαμβάνει σχετική βεβαίωση από την παραπάνω δομή και προσέρχεται στο εξεταστικό κέντρο. Αν το αποτέλεσμα του επαναληπτικού ελέγχου είναι θετικό, τότε ακολουθείται το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και ο/η υποψήφιος/α θα έχει την δυνατότητα, κατόπιν αίτησής του/της, να λάβει μέρος στις επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, προσκομίζοντας το αποδεικτικό του εργαστηριακού αποτελέσματος, από το οποίο προκύπτει αποδεδειγμένη νόσηση COVID-19.