Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ


ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Την Παρασκευή 27-01-23 διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των σχολικών ομάδων των αγοριών του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου και του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στο γήπεδο Ευόσμου (Μαρόκο).

Άνετη επικράτηση του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου επί του Πειραματικού Λυκείου Γενικού Λυκείου με 3-1 σε έναν αγώνα που δεν αντέχει σε κριτική. 

Οι παίκτες μας αδίκησαν τον εαυτό τους αφού υπερείχαν συντριπτικά των αντιπάλων τους σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού όμως οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να λήξει με το στείρο 0-0. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο β´ ημίχρονο όμως η ομάδα κατάφερε σπάζοντας τη γκίνια να προηγηθεί με γκολ του προωθημένου Μπούκουρ στο 45ο λεπτό. 

Η μπάλα όμως τιμωρεί. Σε μία από τις ελάχιστες επιθετικές του ενέργειες το Πειραματικό κέρδισε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο "σπεσιαλίστας" Κρυσταλλάκος όμως ο αντίπαλος πήρε την επαναφορά και ισοφάρισε σε 1-1 στο 52ο λεπτό. 

Ευτυχώς η ομάδα μας αντέδρασε γρήγορα και πριν δημιουργηθεί άγχος στους παίκτες μας. Ήταν το 55ο λεπτό και ο Δημητρίου με προσωπική ενέργεια και δυνατό σουτ μας έβαλε ξανά σε θέση οδηγού( 2-1). Το τρίτο γκολ ήρθε λίγο μετά στο 58ο λεπτό με εξαιρετικό πλασέ του Αλημπαρούτη. Βέβαια συνεχίσαμε μέχρι το τέλος του αγώνα να χάνουμε τα "άχαστα" κι έτσι η λήξη του αγώνα μας βρήκε νικητές με 3-1 σκορ που δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο αντιπάλων. 

Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν είχαν πολύ καλή απόδοση και έδωσαν ό,τι είχαν για την τελική επικράτηση γι'αυτό είναι άξιοι συγχαρητηρίων όπως επίσης και το προπονητικό δίδυμο Αργυρόπουλου-Ρουμελιώτη που προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των παιδιών μας ώστε να ανακτήσουν το καθαρό μυαλό και την ηρεμία τους. 

Συγχαρητήρια αξίζουν στον κ. Βασίλη Αργυρόπουλο και στα παιδιά του για τη μεγάλη επιτυχία του σχολείου μας.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Κρυσταλλάκος, Πεχλιβανίδης, Μπούκουρ, Τζέτζης, Μοδίτσης, Αντωνίου, Παναγιωτίδης, Παπάζης, Κούδας, Αλημπαρούτης, Δημητρίου. 

Έπαιξαν ως αλλαγή και οι: Σαγκούρης, Γκαλαχρήστος, Αψηλίδης, Κυριάκης, Χατζηαγόρου.