Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ


ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Την Τετάρτη 25-01-23 διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των σχολικών ομάδων των αγοριών του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου και του 3ου ΓΕΛ Ευόσμου, στο γήπεδο Ευόσμου (Μαρόκο).

 

Σε έναν αγώνα για γερά νεύρα η ποδοσφαιρική ομάδα μας επικράτησε στο Δημοτικό γήπεδο του "ΜΑΡΟΚΟΥ" της αντίστοιχης ομάδας του 3ου ΓΕΛ Ευόσμου με 5-3 στα πέναλτι. 

Ο κανονικός αγώνας έληξε με 1-1, σκορ που αδικούσε κατάφωρα την ομάδα μας η οποία αν και έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι τον αντίπαλο δεν κατάφερε να επιβληθεί στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Το 3ο ΓΕΛ προηγήθηκε στο 28ο λεπτό του 1ου ημιχρόνου με μακρινό σουτ κόντρα στη ροή του αγώνα. Μάλιστα είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του όταν κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι το οποίο όμως απέκρουσε ο Κρυσταλλάκος με ωραία εκτίναξη στη δεξιά του γωνία. 

Τελικά αφού έχασαν σωρεία ευκαιριών τα παιδιά μας ισοφάρισαν στο 50ό λεπτό με κεφαλιά του Σαγκούρη σε ένα από τα πολλά κόρνερ που κερδίσαμε στο β´ ημίχρονο. 

Στη διαδικασία των πέναλτι ο Κρυσταλλάκος απέκρουσε το πρώτο πέναλτι των αντιπάλων ενώ για το σχολείο μας ευστόχησαν και οι πέντε (Μπούκουρ, Κούδας, Παπάζης, Αλιμπαρούτης, Σαγκούρης) για να αποδοθεί δικαιοσύνη με την ομάδα μας να προκρίνεται στην επόμενη φάση. 

Συγχαρητήρια αξίζουν στον κ. Βασίλη Αργυρόπουλο και στα παιδιά του για τη μεγάλη επιτυχία του σχολείου μας. 

Η σύνθεση της ομάδας μας: Κρυσταλλάκος, Πεχλιβανίδης(Δημητρίου), Μπούκουρ, Τζέτζης, Μοδίτσης, Αντωνίου, Παπάζης, Σαγκούρης, Παναγιωτίδης, Αλιμπαρούτης, Κούδας.