Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ


ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Την Δευτέρα 30-01-23 διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των σχολικών ομάδων των αγοριών του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου και του 1ου ΓΕΛ Ευόσμου, στο γήπεδο Ευόσμου (Μαρόκο).


Με μία πειστική εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα η ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου μας, ξεπέρασε και το εμπόδιο του 1ου ΓΕΛ Ευόσμου νικώντας με 3-1. 
Η ομάδα μας κυριάρχησε πλήρως στο α' ημίχρονο και αφού έχασε πολλές ευκαιρίες προηγήθηκε στο 23ο λεπτό με σουτ του Παπάζη μέσα από τη μεγάλη περιοχή. 

Στο β' ημίχρονο το 1ο ΓΕΛ ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 48ο λεπτό. Προηγουμένως μάλιστα ο Κρυσταλλάκος με διπλή απόκρουση είπε ΟΧΙ στην παραβίαση της εστίας του. Αμέσως μετά οι παίκτες μας αφυπνίστηκαν και ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα και έτσι γρήγορα ήρθε το 2-1 με καρφωτή κεφαλιά του Τζέτζη μετά από κτύπημα κόρνερ στο 54ο λεπτό. 

Τέλος στο 60ο λεπτό αποκαταστάθηκε η τάξη με κοντινό σουτ του Μοδίτση που έγραψε το 3-1. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να φέρουν το 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου στον τελικό του ομίλου μας. 

Και έπεται συνέχεια...

Μοναδικό μελανό σημείο η νευρικότητα που κυρίευσε τα παιδιά σε κάποια σημεία του αγώνα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η συνοχή και η γαλήνη της ομάδας. 


Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν είχαν πολύ καλή απόδοση και έδωσαν ό,τι είχαν για την τελική επικράτηση γι'αυτό είναι άξιοι συγχαρητηρίων όπως επίσης και το προπονητικό τρίδυμο Αργυρόπουλου-Ρουμελιώτη-Δόβα που προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των παιδιών μας ώστε να ανακτήσουν το καθαρό μυαλό και την ηρεμία τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν στον κ. Βασίλη Αργυρόπουλο και στα παιδιά του για τη μεγάλη επιτυχία του σχολείου μας.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Κρυσταλλάκος, Μοδίτσης, Μπούκουρ, Τζέτζης, Πεχλιβανίδης (Γκαλαχρήστος), Αντωνίου, Παπάζης, Παναγιωτίδης, Κούδας, Αλημπαρούτης, Δημητρίου (Σαγκούρης).