Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κα ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ - ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

η Άννα Πουλτίδου συνομιλεί τηλεφωνικά με την Υπουργό Παιδείας

Την Τρίτη 05-07-22 η τελειόφοιτή μας Άννα Πουλτίδου έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας "Flash TV" διότι η μαθήτρια ενώ μένει με την οικογένειά της στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, κατάγεται από το ποντιακό χωριό Προάστειο Πτολεμαΐδας. 

Η Άννα, στην συνέντευξή της, αποκάλυψε την Σχολή στην οποία επιθυμεί να εισαχθεί αλλά και την μέθοδο που ακολούθησε ώστε να αποφοιτήσει με άριστα και να συγκεντρώσει 19.800 μόρια.

Για την υψηλή επίδοσή της αυτή, όπως ανάφερε στην τηλεόραση, δέχθηκε την Πέμπτη 30-06-22, τηλεφωνικώς, τα συγχαρητήρια από την ίδια την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως

η κα Ν.Κεραμέως κάντε click εδώ

Το τηλεφώνημα της Υπουργού βρήκε την Άννα στην Κύπρο να συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα Youth Exchange* με τίτλο "Healthy Y-EU-oth". Η μαθήτρια είχε λάβει μέρος τον Ιανουάριο του 2022 επίσης σε πρόγραμμα Erasmus+ΚΑ1 του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου, στην Ισπανία, με τίτλο "Medical Tourism Tech" 2019-EL01-KA102-062175 διότι την ενδιαφέρει και η ευρωπαϊκή διάσταση των επαγγελμάτων του Τομέα Υγείας.

📺 Ολόκληρη την συνέντευξη μπορείτε να την δείτε στο YouTube του σχολείου μας κάνοντας 👉  click εδώ  

 

 

*Τι είναι τα Youth Exchange προγράμματα? Πρόκειται για ανταλλαγές ομάδων νέων από διαφορετικές χώρες να συναντηθούν, να ζήσουν μαζί και να εργαστούν σε κοινά projects για σύντομες περιόδους. Πραγματοποιούνται εκτός σχολικού περιβάλλοντος. Οι μαθησιακές εμπειρίες των συμμετεχόντων αναγνωρίζονται μέσω ενός Youthpass.