Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

ΧΡΗΣΗ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

O οργανισμός Kids Save Lives και η Τράπεζα Αίματος του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου διοργανώνουν ειδικό διαδικτυακό σεμινάριο για την χρήση του απινιδωτή, ο οποίος υπάρχει από πέρσι στο σχολείο μας. 
 

👉 Δευτέρα 09-05-22 και ώρα 18:00 - 21:30 (παράκληση για σύνδεση με κλειστά μικρόφωνα και κάμερες μέχρι τις 17:45) 
 
👉 Πληροφορίες για την προσωπική σας Βεβαίωση Συμμετοχής με το όνομα σας, θα σας δοθούν από τους εισηγητές στο τέλος του σεμιναρίου. 
 
👉 Link σύνδεσης:  https://tinyurl.com/y2fhdfga
Σε περίπτωση που υπάρξει κάποια δυσκολία, επιλέξτε: https://tinyurl.com/bdw86rf8 
 
👉 Συμβουλές: Πριν την συμμετοχή σας στην εκπαίδευση, παρακολουθήστε απαραιτήτως το video Βασικής Υποστήριξης της Ζωής – BLS 2021 στο link (https://tinyurl.com/62ayz7cw), το οποίο σας διδάσκει την αντιμετώπιση ενός θύματος καρδιακής ανακοπής - εισάγοντας παράλληλα την χρήση της τεχνολογίας στη διάσωση μέσω του app iSAVElives (παράκληση για την ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι KIDS SAVE LIVES του YouTube) 
 
👉 Σε ποιους απευθύνεται: Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν οι ΓΟΝΕΙΣ αλλά και ΠΑΙΔΙΑ, ιδανικά άνω των 10-12 ετών. Μπορείτε να φτιάξετε μαζί ένα αυτοσχέδιο εκπαιδευτικό πρόπλασμα με απλά υλικά του σπιτιού, έτσι ώστε να δουν τις Πρώτες βοήθειες με διασκεδαστικό τρόπο. 
 
👉 Δείτε τις οδηγίες και εδώ: https://youtu.be/vEQRH9mxgTA Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία στην παραλαβή της βεβαίωσης σας παρακαλούμε επικοινωνήστε εδώ: certificate.kidssavelives@gmail.com
Διοργάνωση: κα Αγγελική Καραματσούκη