Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Την Τετάρτη 07-07-21 το σχολείο μας παρέλαβε 4 κεντρικές μονάδες η/υ που θα ενισχύσουν το εκπαιδευτικό μας έργο, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ.Κλεάνθη Μανδαλιανό και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής ΔΕ κ.Χρήστο Ταξίδη,
 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

Με στόχο τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου στο σύνολό τους, ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου προχώρησε εκ νέου στην αγορά ηλεκτρονικών μέσων για τον εξοπλισμό τους. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές αγοράστηκαν 150 συσκευές (βιντεοπροβολείς, υπολογιστές και φορητοί υπολογιστές), των οποίων η παράδοση ξεκίνησε στις 30/06 και ολοκληρώνεται στις 09/07. 

«Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και οι ανάγκες τους αποτελούν υποχρέωση για εμάς. Στο πλαίσιο αυτό προσπαθούμε να καλύψουμε τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές που παρουσιάζονται στη σχολική κοινότητα, η οποία είναι αντιμέτωπη και με το τεράστιο πρόβλημα της στέγης, το οποίο επίσης προσπαθούμε να λύσουμε, δρομολογώντας τις ενέργειες για την ανέγερση νέων σχολείων», σημείωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός και πρόσθεσε: «Αψηφώντας τις δυσκολίες και τα εμπόδια, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με στόχο να παρέχουμε στα παιδιά μας το καλύτερο δυνατό για την εκπαίδευσή τους».

Η προμήθεια των ηλεκτρονικών υπολογιστών χρηματοδοτήθηκε αποκλειστικά από το ταμείο του Δήμου και τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η προσπάθεια της τεχνολογικής αναβάθμισης των σχολικών μονάδων θα συνεχιστεί σύμφωνα με τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών, Γιώργο Σταυρίδη και Χρήστο Ταξίδη, ώστε σε βάθος χρόνου οι μαθητές και των 107 σχολείων του Δήμου να μπορούν να εκπαιδεύονται σε σύγχρονα μέσα.

Κάντε click εδώ για να δείτε παλιότερο σχετικό μας άρθρο