Κυριακή 16 Μαΐου 2021

ΟΔΗΓΟΣ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΕΙΑ

Από τον Επίτιμο Πρόεδρο της ΟΛΤΕΕ κο Σεραφείμ Κερασιώτη λάβαμε έναν χρησιμότατο οδηγό εύρεσης εργασίας, τον οποίον και κοινοποιούμε στους τελειόφοιτους μαθητές μας καθώς και στους κηδεμόνες τους.

Ένας πολύ ενδιαφέρον χρήσιμος οδηγός εργασίας με πληροφορίες για την μαθητεία του Κώστα Σταφυλά, Διευθυντή του 10ου ΕΠΑΛ Αθηνών, που απευθύνεται στους τελειόφοιτους μαθητές των ΕΠΑΛ. Μια αξιέπαινη ενέργεια που μπορεί να αξιοποιηθεί από όλα τα ΕΠΑΛ.

Με εκτίμηση
Κερασιώτης Σεραφείμ
Επίτιμος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Αγαπητή τελειόφοιτη και αγαπητέ τελειόφοιτε του σχολείου μας,

Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση των σπουδών σου στο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ. Με τις γνώσεις που απέκτησες εδώ και το Απολυτήριο και το Πτυχίο που κρατάς στα χέρια σου μπορείς να αναζητήσεις εργασία. Για να γίνει η αναζήτηση αυτή ευκολότερη και πιο αποτελεσματική, συγκεντρώσαμε εδώ σε αυτό τον οδηγό εύρεσης εργασίας χρήσιμες πληροφορίες, ξεκινώντας από ένα καινούργιο θεσμό, τον θεσμό της μαθητείας, οποίος θα κάνει την είσοδό σου στον εργασιακό χώρο πιο εύκολη. Ακολουθώντας τις πληροφορίες εδώ, τα βήματα σου θα γίνουν πιο εύκολα και πιο συγκεκριμένα. Στη πορεία αυτή δεν έχει θέση η απογοήτευση και η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σου. Να θυμάσαι πάντα ότι οι επιτυχημένοι άνθρωποι δεν πτοούνται από τις μικρές αποτυχίες αλλά περιμένουν υπομονετικά ενδυναμώνοντας τις προσπάθειες τους μέχρι τη δικαίωση. 

Πρόσεξε όμως: Η εύρεση εργασίας είναι το μισό της επιτυχίας. Το άλλο μισό είναι η επιτυχής παραμονή σε αυτή. 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓ. ΣΤΑΦΥΛΑΣ
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ M.Sc.