Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Γ ΤΑΞΗ ΣΤΙΣ 02-06-21 & Α και Β ΣΤΙΣ 11-06-21

Άρθρο εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, κάντε click εδώ

Νωρίτερα θα ολοκληρωθούν τα μαθήματα για τη Γ΄τάξη Λυκείου, με απόφαση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Αναλυτικότερα, για τους μαθητές της τελευταίας τάξης του Λυκείου το διδακτικό έτος θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021, ενώ για τις υπόλοιπες τάξεις των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Ειδικών Γυμνασίων, ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων και Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) ως τελευταία ημέρα του διδακτικού έτους ορίζεται η Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021.

Διαβάστε επίσης⇒ Πανελλαδικές: Υποψήφιοι σε εθελοντική καραντίνα

Σημειώνεται ότι σε εθελοντική καραντίνα θα μπουν πολλοί υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων για να μη διακινδυνεύσουν τη συμμετοχή τους σε αυτές, που αρχίζουν στις 14 Ιουνίου για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων και στις 15 Ιουνίου για εκείνους των Επαγγελματικών.

Από κοντά και οι γονείς τους που τρέμουν μήπως νοσήσουν και μεταδώσουν την ασθένεια στον υποψήφιο. Στην περίπτωση που υποψήφιος νοσήσει θα μπορεί να δώσει επαναληπτικές εξετάσεις τον Σεπτέμβριο. Ευκολότερο έργο έχουν οι απόφοιτοι, ενώ εμπόδιο για τους τελειόφοιτους είναι η παράταση του σχολικού έτους έως τις 11 Ιουνίου. Και αυτό γιατί δεν μπορούν να δικαιολογήσουν μεγαλύτερο αριθμό απουσιών. Επίσης, ένα πιθανό πρόβλημα είναι η υποχρεωτική καραντίνα στην περίπτωση που έλθουν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Διαβάστε επίσης:
 
Γ΄ ΤΑΞΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
 

 
 
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄τάξης θα πρέπει να φέρουν στην Γραμματεία τρεις (03) φωτογραφίες για ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ, ΠΤΥΧΙΟ και ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥ. 
 
ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΕ ΑΠΛΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΜΗΜΑ ΚΛΠ 12:00 ΜΕ 14:00 
 
κα Αλεξανδρα Σπυριδωνίδου