Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018

ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ


Την Μεγάλη Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018, στις 08:00 στο 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης ( Θράκης 4, Σταυρούπολη) το Β΄ ΚΕΔΔΥ  Θεσσαλονίκης διοργανώνει «Προσομοίωση Προφορικών Πανελλαδικών Εξετάσεων στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας» για μαθητές/τριες της Γ’ τάξης ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.

Όσοι μαθητές/τριες εξετάζονται προφορικά και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προαναφερόμενη προσομοίωση, είναι απαραίτητο να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:
  1. Να συμπληρώσουν οι ίδιοι την επισυναπτόμενη αίτηση και να την αποστείλουν μέσω του προσωπικού τους email στο email του Β΄ ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης: bkdaythess@yahoo.gr
  2. Να συμπληρώσουν και να υπογράψουν οι γονείς/κηδεμόνες την επισυναπτόμενη Υπεύθυνη Δήλωση προκειμένου να εγκρίνουν τη συμμετοχή του παιδιού τους. Αυτή την υπεύθυνη δήλωση είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους, οι μαθητές/τριες που θα συμμετάσχουν στην προσομοίωση, την ημέρα της προσομοίωσης.

Ο αριθμός συμμετεχόντων μαθητών/τριών στην προσομοίωση είναι περιορισμένος (35 άτομα) και για τον λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας με βάση την εισερχόμενη ηλεκτρονική αποστολή της αίτησης.

Για την εγκυρότητα της αίτησης θα πρέπει όλα τα στοιχεία να είναι συμπληρωμένα.

Οι 35 μαθητές/τριες που θα συμμετάσχουν, θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά από το Β΄ ΚΕΔΔΥ Θεσσαλονίκης και θα γίνουν δεκτοί μόνον όσοι θα φέρουν μαζί τους υπογεγραμμένη την Υπεύθυνη Δήλωση του γονέα/κηδεμόνα.