Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

ο κ.Σαγκρής και η κα Μηνασίδου
Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, το πρωί, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών του σχολείου ενημερωτική εκδήλωση για τα τροχαία ατυχήματα σύμφωνα με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων.

Τα παιδιά είχαν την θαυμάσια ευκαιρία να ενημερωθούν από την κα Δέσποινα Μηνασίδου και τον κο Χρήστο Σαγκρή οι οποίοι στελεχώνουν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. Η ευαισθητοποίηση των μαθητών έγινε με διάλεξη εμπλουτισμένη με παρουσίαση στην οποία είχαν ενταχθεί πολλά σύντομα εκπαιδευτικά βίντεο κατάλληλα για την ηλικία των μαθητών του Λυκείου.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η κα Πολύμνια Βασιλειάδου από το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, η κα Εύα Κεϊσογλου Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου και η κα Αγγελική Ζαννίκου Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων "Αριστοτέλης".

Ο Σύλλογος των Διδασκόντων εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την συμβολή του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου στην προσπάθεια για την ένταξη της κυκλοφοριακής αγωγής στα σχολεία καθώς επίσης και τους τεχνικούς του Δήμου που σε κάθε μας πρόσκληση υποστηρίζουν ηχητικά τις εκδηλώσεις των σχολείων.