Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΕΚ) ΕΥΟΣΜΟΥΤην Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 στο απόγευμα, στο κτιριακό συγκρότημα των ΕΠΑΛ Ευόσμου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση των γονέων των μαθητών που φοιτούν στην Γ΄τάξη των Γυμνασίων του Κορδελιού-Ευόσμου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το ΕΚ Ευόσμου και σκόπευε στην βιωματική παρουσίαση των επαγγελματικών ειδικοτήτων που λειτουργούν στο 1ο, στο 2ο και στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ευόσμου. 

Τους γονείς καλωσόρισαν, στην αίθουσα πολλαπλών, ο Διευθυντής του ΕΚ Ευόσμου κ.Γ.Χριστακάκης, η Διευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ κα Α.Γιουβανούδη, ο Υποδιευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ κ.Ελ.Ναθαναηλίδης και Διευθυντής του Εσπ. ΕΠΑΛ κ.Δ.Βασιλειάδης. 

Για τις δυνατότητες των μαθητών μετά την αποφοίτηση από το ΕΠΑΛ μίλησε η κα Ανδρ.Ρίζου, Υπεύθυνη ΣΕΠ του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου ενώ  ο κ.Μ.Καπουργιαννίδης, Υπεύθυνος Μαθητείας του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου παρουσίασε το νέο αυτό θεσμό. 

Στην συνέχεια οι γονείς ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια και ενημερώθηκαν από τους εκπαιδευτικούς των αντίστοιχων επαγγελματικών τομέων.