Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

OPEN DAYS : ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟ ΜΑΣ

Την Δευτέρα 22-04-24 και την Πέμπτη 24-04-24 επισκέφθηκαν το διδακτήριό μας μαθητές των Γυμνασίων της περιοχής μας στόχο την αποτελεσματική ενημέρωση και πληροφόρησή τιυς για τις πιθανές εκπαιδευτικές επιλογές σε ό,τι αφορά στην Επαγγελματική Εκπαίδευση. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ενημέρωσης στην αρχή, οι φιλοξενούμενοι μαθητές και εκπαιδευτικοί ενημερωνόταν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων από τους Διευθυντές των 1ου και του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου την κα Βάλια Γιγαντίδου και τον κ.Γιάννη Βιόπουλο, όπου γινόταν μια γενική και αρχική παρουσίαση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, του προγράμματος σπουδών της και των προοπτικών της και ακολουθούσε ζωηρή συζήτηση που βοήθησε να απαντηθούν ερωτήματα.   

Στη συνέχεια ακολουθούσε περιήγηση στους εργαστηριακούς χώρους του σχολείου, όπου γινόταν επίδειξη του εξοπλισμού και παρουσίαση των ασκήσεων, αλλά και  των έργων που εκτελούν οι μαθητές. Την ευθύνη αυτή ανέλαβε ο Διευθυντής του ΕΚ Ευόσμου κ.Γιώργος Χριστακάκης, ο οποίος όρισε έμπειρους και εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς που ξεναγούσαν τις ομάδες μαθητών-εκπαιδευτικών των Γυμνασίων στα Εργαστήρια Κατεύθυνσης, ώστε να ενημερωθούν βιωματικά για τους επαγγελματικούς Τομείς.  

Η παραπάνω διαδικασία υλοποιήθηκε σύμφωνα με το αρ.πρωτ.Φ13α/127142/Δ4/06-11-2023/ΥΠΑΙΘΑ. 

Ευχαριστούμε τα παιδιά των Γυμνασίων, τους συναδέλφους μας που τα συνόδεψαν καθώς και τους Διευθυντές τους και είμαστε πάντα στη διάθεσή τους για κάθε επιπλέον πληροφορία που θα ήθελαν να έχουν. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία σ’ ό,τι επιλέξουν!

👉 κάντε click εδώ για να δείτε την αρχική μας ενημέρωση