Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΗΠΑ

Η εκδήλωση για την παρουσίαση σχετικά με καινοτόμες επιλογές για καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 τις ώρες: 11:30 π.μ. - 12:30 μ.μ. στο χώρο του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Eduact Τσιμισκή 136. 
Η εκδήλωση είναι δωρεάν και στοχεύει στην ενημέρωση μαθητών, μαθητριών και γονέων σχετικά με επιλογές καλοκαιρινών προγραμμάτων σε Ελλάδα και ΗΠΑ και τη δυνατότηα Υποτροφιών.

Σύντομη Περιγραφή Προγραμμάτων.

Διεθνές Camp για Εφήβους στη Θεσσαλονίκη

Για πρώτη φορά η εμπειρία της εκπαιδευτικής μας ομάδας και η συνεργασία μας με φορείς στο εξωτερικό, φέρνουν στη Θεσσαλονίκη ένα διεθνές Camp για εφήβους. Θεματικές βασισμένες στα ενδιαφέροντα των εφήβων σήμερα: ΑΙ & Metaverse, Harvard Congress Model, Cyber Security, Business, Motivational Speakers και Experts συνδυάζονται με την ανταλλαγή εμπειριών με συνομηλίκους άλλων χωρών.

Καλοκαιρινά Προγράμματα σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ

Τα προγράμματα έχουν διάρκεια 2 εβδομάδων και είναι οργανωμένα από τα ίδια τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ σε επίπεδο εκπαιδευτικού περιεχομένου και δραστηριοτήτων. Περιλαμβάνουν την παρακολούθηση ειδικά σχεδιασμένων διαδραστικών μαθημάτων (STEM και άλλες θεματικές), τα οποία επιλέγονται από τους ίδιους τους μαθητές και τις μαθήτριες, ώστε να αφορούν τομείς του ενδιαφέροντός τους καθώς και απογευματινές ομαδικές δραστηριότητες, επισκέψεις και εκδρομές.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Eduact φροντίζει για Υποτροφίες σε μέλη του δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε αντικειμενικά κριτήρια αλλά και το ισχυρό κίνητρο των ενδιαφερόμενων.

Στην εκδήλωση θα ενημερωθείτε ειδικότερα για τους τρόπους υποβολής αίτησης για υποτροφία στα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν.

Δήλωση Συμμετοχής

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων η συμμετοχή σας είναι δωρεάν με απαραίτητη προϋπόθεση να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα: εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες
Τηλέφωνο: +30 2311 286 369
Email: info@eduact.org
Eduact στο νέο κτίριο της Χ.Α.Ν.Θ.