Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΟΥ 15-ΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής

Την Πέμπτη 10-11-22 τις τρεις τελευταίες ώρες, πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του 15μελούς Συμβουλίου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες επέδειξαν δημοκρατικό ήθος και εξέλεξαν τους εκπροσώπους τους.

Ο Υποδντης του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου κ.Λευτέρης Ναθαναηλίδης, η Υπδντρια κα Αγάπη Ζοπόγλου και ολόκληρος ο Σύλλογος Διδασκόντων,  συγχαίρουν θερμά την Εφορευτική Επιτροπή για την προσπάθειά των μελών της ώστε οι εκλογές να ολοκληρωθούν με άψογο τρόπο. 

Η ψηφοφορία έγινε ηλεκτρονικά στα εργαστήρια του ΕΚ Ευόσμου με βάση τον προγραμματισμό του Υπδντη κου Γιώργου Αρναούτογλου

Την Παρασκευή 11-11-22, στις 11:30, τα παιδιά που εκλέχθηκαν θα συγκεντρωθούν στο γραφείο του Διευθυντή, για την σύνταξη του πρακτικού συγκρότησης του Προεδρείου. 

Η ουσιαστικοποίηση των εκλογικών διαδικασιών πραγματοποιήθηκε και στο πλαίσιο των οδηγιών των Συμβούλων Σχολικής Ζωής κας Τίνας Μπεγγλή και κας Κατερίνας Αποστολίδου, της Ψυχολόγου ΜΝΑΕ η κας Αναστασίας Κλάδη καθώς και των στελεχών του 7ου ΣΔΕΥ της Κοινωνικής Λειτουργού κας Σοφίας Κομελίδου και της Ψυχολόγου κας Μαρία Ιωαννίδου για την σύσφιξη των σχέσεων των μαθητών μεταξύ τους. 

📙Η δράση αφορούσε και στο ενδοσχολικό πρόγραμμα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών του σχολείου μας. 

τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής