Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

ERASMUS+ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗN ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

Την Παρασκευή 05-11-21, μετά το πέρας των μαθημάτων, ξεκίνησαν οι συνεντεύξεις των υποψηφίων μαθητών για τα Erasmus+ του σχολείου μας. 

Οι συνεντεύξεις έλαβαν χώρα στην Σχολική Βιβλιοθήκη από τους εκπαιδευτικούς κα Γεωργία Γροζτίδου, κα Λίβια Χλίνκοβα, κα Ερασμία Ζαχάρογλου και κο Λευτέρη Ναθαναηλίδη. Αφορούσαν την ροή των "τεχνικών". 

Τα παιδιά προσέρχονται στις συνεντεύξεις εφόσον αρχικά έχουν συμπληρώσει την σχετική ηλεκτρονική φόρμα-ερωτηματολόγιο. Για την συμπλήρωσή της απαιτείται η ενυπόγραφη συναίνεση των γονέων, το σχετικό έντυπο είναι διαθέσιμο στην Γραμματεία. click εδώ για μετάβαση σε ανάρτηση σχετικά με την συμπλήρωση των ερωτηματολογίων στα εργαστήρια του ΕΚ


Την ίδια μέρα ξεκίνησαν και τα μαθήματα για μια αρχική επαφή των παιδιών στο πρόγραμμα Erasmus, στους θεσμούς της ΕΕ. Η παράλληλη αυτή διαδικασία αυτή εξελίχθηκε στην αίθουσα πολλαπλών από τον κ.Γιάννη Βιόπουλο με την βοήθεια της κας Αγγελικής Τραϊανού, της κας Έφης Σαπουντζή και της κας Γεωργίας Λιάκα. Τα παιδιά μετά την παρουσίαση απάντησαν σε ένα σύντομο τεστ.

Φωτογραφίες από την σημερινή διαδικασία




.