Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ κας ΛΑΛΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ


Η καθηγήτρια κα Λιάνα Λαλάγκα ανακοινώνει τα παρακάτω δύο μαθήματα που μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά στην προσπάθειά τους να προετοιμαστούν για τα αθλήματα που απαιτούνται για τις προκαταρκτικές των στρατιωτικών σχολών. Τα μαθήματα αυτά, καθώς και άλλα, μπορείτε να τα βρείτε στο blog της: https://lianalalagkadistancelearning.blogspot.com/ 

Κυκλική προπόνηση υψηλής έντασης

Το μάθημα αποτελεί μια κυκλική προπόνηση υψηλής έντασης, κατάλληλης και για την προετοιμασία σας ενόψει των εξετάσεων για τις στρατιωτικές σχολές.

Περιλαμβάνει την προθέρμανση (6 ασκήσεις), το κυρίως μέρος (12 ασκήσεις) και την αποθεραπεία (6 ασκήσεις). Το κυρίως μέρος διαρκεί 7 λεπτά (30’’ άσκηση, 10’’ ξεκούραση) και οι ασκήσεις εκτελούνται η μία μετά την άλλη.

Τεχνική εκτέλεσης σφαιροβολίας

Στόχος του μαθήματος είναι η εξοικείωσή σας με την τεχνική εκτέλεσης της σφαιροβολίας. Με δεδομένο πως αυτήν την περίοδο τα στάδια είναι κλειστά αποσκοπούμε, στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό, να βοηθήσουμε κυρίως τους υποψηφίους για τις δοκιμασίες των προκαταρκτικών εξετάσεων για τις στρατιωτικές σχολές.