Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

ΜΙΑ Τ.ΟΜ.Υ. ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ...

ανακοίνωση της 3ης ΤΟΜΥ Ευοσμου


Μιά Τ.ΟΜ.Υ. βραβεύτηκε..........

Με αθρόα συμμετοχή επιφανών εκπροσώπων του ευρύτερου κλάδου της Υγείας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου η τελετή απονομής των βραβείων Healthcare Business Awards 2019. Ο θεσμός που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και κοινωνικής προσφοράς στον κλάδο της Υγείας, διοργανώθηκε με επιτυχία για 4η χρονιά από την Boussias Communications και το Health Daily.

Η υποψηφιότητα της 3ης ΤΟΜΥ Ευόσμου που αφορούσε στο πλήθος των εμβολιασμών και τον έλεγχο της εμβολιαστικής κάλυψης στον πληθυσμό ευθύνης, βραβεύτηκε με το Bronze βραβείο στην κατηγορία της Κοινωνικής Ευαισθησίας.

Από τον Ιανουάριο του 2018 ως και τον Μάϊο του 2019, πραγματοποιήθηκαν 6005 εμβολιασμοί στα πλαίσια των δράσεων αγωγής και προαγωγής υγείας της 3ης ΤΟΜΥ Ευόσμου. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών αφορούσε τον εμβολιασμό κατά του πνευμονιόκοκκου και κατά του τετάνου.
Στόχος της 3ης ΤΟΜΥ Ευόσμου είναι να εμβολιαστεί το 80% των ατόμων που έχουν ενδείξεις για αυτό, αν όχι το 100%. Η λάθος ή η μη επαρκής πληροφόρηση, η δυσπιστία του κόσμου αλλά και το εντιεμβολιαστικό κίνημα είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σαν επαγγελματίες υγείας. Παρόλα αυτά έχουμε καταφέρει το ποσοστό των εμβολιασμένων πολιτών που ανήκουν στην μονάδα μας να φτάνει το 61%. 

Όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι εμβολιαστούν, τόσο μεγαλύτερος θα είναι ο υγειονομικός φραγμός και αυτό είναι που θέλουμε να πετύχουμε.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

 Το  video απο την απονομή του βραβείου στην 3η ΤΟΜΥ Ευόσμου