Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΟΧΙ: ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ & ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων "Γ. Κοτσιάνης", πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Σημαίας και της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου. 
Τα κείμενα, τα τραγούδια και τα εκπαιδευτικά video αφορούσαν:
  • στην 26η Οκτωβρίου 1912, όταν συνέπεσε η Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης με την ημέρα εορτασμού του Πολιούχου της Αγίου Δημητρίου και 
  • στην αντιφασιστική νίκη των Ελλήνων κατά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο. 
 Ο Σύλλογος Διδασκόντων όρισε την μαθήτρια Γ΄τάξης, Μεζέ Αθανασία, ως σημαιοφόρο για το έτος 2017-18 καθώς και τους παραστάτες της Σημαίας και απέμεινε τα Αριστεία-Βραβεία Προόδου στους μαθητές μας που ξεχώρισαν για την επίδοσή τους κατά την περασμένη σχολική χρονιά. 





Οι καθηγητές ευχήθηκαν σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο. Τη γιορτή επιμελήθηκε με απόλυτη επιτυχία η κα Ανθή Χατζηνώτα, ενώ τα Αριστεία και τα Βραβεία των μαθητών ετοίμασαν οι Φιλόλογοι κα Γεωργία Μουτσιάκη και κος Γιάννης Κρητικός.
Τα κείμενα παρουσίασαν οι μαθήτριες Παρασκευή Αντωνίου και Άννα-Μαρία Ηλιάδου και οι μαθητές Ρέις-Γιάννης Γκαλμπένης και Γιάννης Βινιέρης, ενώ τα ηχητικά ανέλαβε ο μαθητής του Τομέα Πληροφορικής Τυριτίδης.
Το Σαββάτο στις 28 Οκτωβρίου 2017 δύο ουλαμοί μαθητών του σχολείου μας (αγοριών & κοριτσιών), η Σημαιοφόρος και οι Παραστάτες, παρέλασαν στον Εύοσμο τιμώντας την Εθνική Επέτειο. Η κα Γεωργία Τσιοκάνου προετοίμασε τα παιδιά και τα συνόδευσε στην παρέλαση. Η παρουσία τους ήταν εξαιρετική. 
Θερμά συγχαρητήρια στην καθηγήτρια και στα παιδιά που τίμησαν την Επέτειο και παρέλασαν υπό βροχή.