Τρίτη 12 Απριλίου 2022

ΝΙΚΗ-ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΟΥ 2ου ΕΠΑΛ ΕΥΟΣΜΟΥ

 Την Τρίτη 12-04-22 διεξήχθη ο αγώνας καλαθοσφαίρισης μεταξύ των σχολικών ομάδων των αγοριών του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου και του ΓΕΛ Καλλιθέας, στο ΔΑΚ Σταυρούπολης.

Μεγαλειώδη νίκη που τους έδωσε την πρωτιά στον όμιλο πέτυχαν τα λιοντάρια της ομάδας καλαθοσφαίρισης του σχολείου μας επί του ΓΕΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ με 55-42 και αύριο παίζουν με το Λύκειο Φρυγανιώτη για την πρωτιά της Διεύθυνσης Δ.Ε. Δυτικής Θεσ/νίκης. 

Τα παιδιά μας πήραν από την αρχή κεφάλι στο σκορ και πέτυχαν μία λαμπρή νίκη χάρις στο σθένος και την αυταπάρνηση που έδειξαν σε όλο τον αγώνα καθοδηγούμενοι από το προπονητικό δίδυμο Νίκου-Ρουμελιώτη. Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σ' αυτά τα παιδιά που έφεραν αυτή τη σπουδαία διάκριση για το σχολείο μας!

Το αυριανό παιχνίδι σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο απέναντι σε έναν ιδιαίτερα ικανό αντίπαλο και δυστυχώς η ομάδα μας θα αγωνιστεί χωρίς τον Σωτήρογλου που είναι βασικός της παίκτης.


Η σύνθεση της ομάδας μας: Σωτήρογλου Ιωαννίδης Πολυχρονιάδης Τανισκίδης Στέαι Βατιάνης Μαγουλιώτης Ανίκατζης Ασλανίδης Τριανταφυλλίδης.

κα Ματίνα Νίκου
κ.Κώστας Ρουμελιώτης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ
Σύφωνα με την Υουργική Απόφαση, το σχολείο δεν θα επιτρέψει σε κανέναν μαθητή και σε καμία μαθήτρια αύριο Τετάρτη 13-04-22 να παραστεί σε κανέναν αγώνα του σχολικού πρωταθλήματος λυκείων.
Αν δεν τηρηθεί η νομοθεσία τότε οι αθλητές μας θα αποκλεισθούν από την συνέχεια των αγώνων.