Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

ΕΥΧΕΤΗΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

 🎄 παραλάβαμε, μέχρι σήμερα 6 ευχετήριες κάρτες

η σελίδα ανανεώνεται συνεχώς 

Το ΘΑΥΜΑ των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ που βρήκαν οι εθελοντές μας μέσα από την εκπαίδευση περισσότερων από 90 χιλιάδων ΠΑΙΔΙΩΝ στις Πρώτες Βοήθειες, είναι το εξής:

Ανακάλυψαν πως τα παιδιά μέσα από αυτή τη νέα γνώση άρχισαν να έρχονται πιο κοντά στον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ (έγιναν οι ίδιοι εθελοντές εκπαιδευτές, έβαλαν οι ίδιοι απινιδωτές στο σχολείο τους) και ακόμη πιο κοντά στην ΑΓΑΠΗ και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στον συνάνθρωπο που κινδυνεύει (έσωσαν ζωές ξανά και ξανά σε όλη την Ελλάδα, όπως η Λεμονιά 12 ετών από την Χαλκιδική, η Νεφέλη 14 ετών από την Αττική, η 16χρονη Φανουρία από την Πελοπόννησο ή η Βάσω από την Ίμβρο).

Στη ΝΕΑ αυτή εποχή των Πρώτων Βοηθειών στην Ελλάδα "της εκπαίδευσης των ΠΑΙΔΙΩΝ και της χρήσης της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ", το KIDS SAVE LIVES σε καλεί να συμμετέχεις ενεργά: εμείς οι ίδιοι με τις πράξεις και τα όνειρα μας θα φτιάξουμε έναν καλύτερο και ασφαλέστερο κόσμο!

Το KIDS SAVE LIVES σας εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΩΖΕΙΣ ΖΩΕΣ
https://kidssavelives.gr/
🎄
 

🎄

 

🎄

 

 Μαίρη Μπελογιάννη
Φιλόλογος, Δρ. αρχαιολόγος
Υπεύθυνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Σωματείου Διάζωμα
Αγαπητές/οί μου συνάδελφοι

Με το μήνυμά μου αυτό θα ήθελα να ευχηθώ σε εσάς, στους μαθητές σας και στους γονείς τους

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με αγάπη και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022 με υγεία, χαρά και δύναμη πίστης στην ελπίδα!

Θα ήθελα, επίσης, να μοιραστώ μαζί σας μια σημαντική δημιουργία: το Ψηφιακό Σχολικό Ημερολόγιο 2021-2022 «Μια χρονιά μαζί … στο αρχαίο θέατρο Ελευθερέως Διονύσου» από τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Αργυρούπολης υπό την καθοδήγηση της φιλολόγου κας Π. Σουρίδη. Μπορείτε να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο και να το στείλετε στους μαθητές σας και σε όσους αγαπάτε.

Ψηφιακό Σχολικό Ημερολόγιο 2021 - 2022

🎄

 

🎄 

Ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος 2022 για το σχολείο μας από το Port de Bouc (Μασσαλία-Γαλλία), πρόκειται για το Γαλλικό Λύκειο με το οποίο υλοποιούμε το ERASMUS+KA2 με τίτλο MY WAYS AWAY. 
 

 
Lycée Professionnel Charles Mongrand
 
 🎄