Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

 Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες του 2ου ΕΠ.ΑΛ Ευόσμου ,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  κάθε Σάββατο στις 16:00 και  για όλο τον μήνα Μάρτιο, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας  Κοινωνικής Προστασίας- ΚΕΠ και σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση, οργανώνει τον 1ο διαδικτυακό ενημερωτικό κύκλο για παιδιά. Τις ενότητές του μπορείτε να τις παρακολουθείτε από το διαδικτυακό κανάλι του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση:

https://m.youtube.com/channel/UCteaArGHIt3ci5Wyuf9FyQA

 Σκοπός αυτής της  πρωτοβουλίας είναι η  ιατρική ενημέρωση των γονέων, των κηδεμόνων αλλά και των εκπαιδευτικών για θέματα που αφορούν στην πρόληψη, στην προαγωγή και στην διασφάλιση της υγείας και της ψυχικής υγείας των μαθητών. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Κορδελιου Ευόσμου κ.Κλεάνθη Μανδαλιανό ,την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας–Δημόσιας Υγείας–ΚΕΠ  κα Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή και τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.- Ε κ.Κώστα Αμανατιάδη για αυτή την σημαντική πρωτοβουλία.

Οι ενότητες που θα αναπτυχθούν είναι οι παρακάτω:

 1) Τηλεκπαίδευση

 2) Πολυφαγία λόγω  παραμονής στο σπίτι

 3) Σωστή στάση του σώματος μπροστά στον υπολογιστή

 4) Ασφάλεια στο διαδίκτυο και σχολικός εκφοβισμός

Οι διαλέξεις  απευθύνονται σε όλους, θα είναι απλές, κατανοητές και με προληπτικό-συμβουλευτικό χαρακτήρα.

 Θα μπορείτε ενώ παρακολουθείτε, να θέτετε τα  ερωτήματα σας στους ομιλητές μέσω της εφαρμογής YouTube, αρκεί να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας .

 Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, θα  μπορείτε  – ακόμη και ανώνυμα- να καταθέτετε  τηλεφωνικά τα ερωτήματα σας, από Δευτέρα 22-03-21  έως  την Παρασκευή 26-03-21  για όποιο θέμα ή απορία  επιθυμείτε στο τηλέφωνο 2310 759766 .

 Τα ερωτήματα και τις απορίες σας θα απαντηθούν από τους ομιλητές κατά τη διάρκεια των αντίστοιχων διαλέξεων.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου ΕΠ.ΑΛ Ευόσμου