Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

COVID-19: ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ 1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


«Λειτουργία του 1ου ΚΕΣΥ Δ. Θεσ/νικης με βάση τη «Σχετ: 39317/ΓΔ4 εξ αποστάσεως υποστήριξη μαθητών/τριων με αναπηρία ή και εκπαιδευτικές ανάγκες» 

1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΣΥ

COVID-19: Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τους γονείς των μαθητών που φοιτούν σε σχολεία αρμοδιότητας του 1ου ΚΕΣΥ Δ. Θεσσαλονίκης των Δήμων, Νεάπολης-Συκεών, Ευόσμου, Κορδελιού, Βόλβης, Δέλτα.



Εν μέσω της νέας καθημερινής πραγματικότητας λόγω του κορωνοϊού, η ομάδα των Εκπαιδευτικών, Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών του 1ου ΚΕΣΥ Δ. Θεσσαλονίκης έχει οργανώσει και λειτουργεί τηλεφωνική Γραμμή Βοήθειας, συμβουλευτικής, εκπαιδευτικής, λογοθεραπευτικής, φυσιοθεραπευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης, καθώς και ανοικτών Γραμμών Βοήθειας μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, e-mail, φαξ, τηλεδιάσκεψης (Skype) με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που βιώνουν οι γονείς και τα παιδιά που φοιτούν σε σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς του.

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και υπάλληλος της υπηρεσίας μας, θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

 η φόρμα:

Επικοινωνία με το 1ο ΚΕΣΥ Δ. Θεσσαλονίκης



* Απαιτείται


Όνομα γονέα ……….                        


Επώνυμο γονέα ……


Όνομα παιδιού ………………                   Επώνυμο παιδιού …………….


Τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό) ………..  Τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό)………..


e-mail επικοινωνίας ………..



Βαθμίδα φοίτησης του παιδιού (υπογραμμίστε)



Νηπιαγωγείο      Δημοτικό    Γυμνάσιο    Λύκειο



Σχολείο φοίτησης του παιδιού *: …………………….



Τάξη φοίτησης του παιδιού (κυκλώστε) 


Α        Β       Γ        Δ       Ε         ΣΤ


ΑΓ     ΒΓ     ΓΓ     ΑΛ     ΒΛ       ΓΛ



Ενδιαφέρομαι: να........................................ ........................................ ........................................ ............................................................... ............................................................... .................................................................... .................................................................... ..............................................................................................



Ο γονέας/κηδεμόνας


  Υπογραφή (ονοματεπώνυμο ολογράφως)



Για πληροφορίες και διευκρινήσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 2310603384, 2310666130,  στο e-mail: 1kesyvthess@sch.gr & στο φαξ: 2310588139