Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΙΣ 18-03-20 & 19-03-20


Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και τα Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης, συνδιοργανώνουν με τα Γραφεία Διασύνδεσης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος διήμερη εκδήλωση με θέμα: «Παρουσίαση τμημάτων Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος» την Τετάρτη 18 & την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, από τις 09.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΔΙ.ΠΑ.Ε στην Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη Σίνδου (πρώην ΤΕΙ Σίνδου).

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος είναι το νεοσυσταθέν Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που προέκυψε από τη συνένωση των πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν θα πρέπει να:
  • γνωρίζουν ότι την μετακίνησή τους από τα σπίτια τους προς και από το ΤΕΙ Σίνδου θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη των γονέων τους
  • δηλώσουν την επιθυμία τους στην Γραμματεία του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου έως την Δευτέρα 09-03-20 στις 12:00 το μεσημέρι διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.