Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ κα ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ


Την Παρασκευή 31-01-20, στην Σχολική Βιβλιοθήκη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μαθητών και των καθηγητών που θα επισκεφθούν, με πενθήμερη εκδρομή, το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το Ζωγράφειο Λύκειο τον Μάρτιο του 2020 .

Στα παιδιά μίλησε η κα Δέσποινα Μιχελάκη, η οποία είναι Θεολόγος και από το 2006 Υπεύθυνη του Γραφείου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Η κα Μιχελάκη αναφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο καθώς και στο Ζωγράφειο Λύκειο, το οποίο κάλεσε το 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου στις εκδηλώσεις που διοργανώνει σε συνεργασία με το  Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ο κ.Λ.Ναθαναηλίδης, Υπδντης του σχολείου, υπογράμμισε στα παιδιά την μοναδική ευκαιρία που θα έχουν όταν θα παραβρεθούν σε αυτές τις εκδηλώσεις που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση τους για τα περιβαλλοντικά προβλήματα του πλανήτη.



Στην συνάντηση έλαβε μέρος και η εκπαιδευτικός κα Εφ.Χατζηβασιλειάδου του 2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης καθώς και οι εκπαιδευτικοί του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου κα Ν, Φρεμεντίνη, κα Μ.Αργαλαβίνη, κ.Γ.Καράμπελας και κ.Γ.Οικονόμου.