Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΑΛΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, στη Σχολική Βιβλιοθήκη 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπαιδευτικών του σχολείου με τον κο Christophe Chillie από την Academie της Aux-Marseille Nice (Γαλλία), την κα Κοφίδου Αγγελική Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Γαλλικών και τον κο Κύριλλου Τσερμπάκ Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικών. Στόχος της συνάντησης εργασίας ήταν η προετοιμασία επίσκεψης Γάλλων εκπαιδευτικών στο 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου, τον Απρίλιο του 2019.

Η επίσκεψη του Γάλλου εκπαιδευτικού εντάσσεται σε δράση της Περιφερειακής Δ/νσης ΠΕ & ΔΕ Κ.Μακεδονίας στο πλαίσιο του Erasmus+ και της ανάπτυξης κοινών δράσεων ανάμεσα στα σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας και της περιφέρειας Aux-Marseille Nice.Η συνάντηση στο σχολείο μας διοργανώθηκε από την κα Έφη Σαπουντζή, καθηγήτριας Γαλλικών και έλαβαν μέρος οι η κα Χρυσούλα Αντωνιάδου και ο κ. Μάρκος Καπουργιαννίδης. 

Οι Γάλλοι εκπαιδευτικοί θα επισκεφθούν το σχολείο μας την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 και θα παρακολουθήσουν τη διδασκαλία του μαθήματος των Γαλλικών στην Ειδικότητα των Τουριστικών Επιχειρήσεων του Τομέα Οικονομίας & Διοίκησης.