Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ERASMUS+KA2 - ΣΙΚΕΛΙΑ

Την Παρασκευή 19 Μαϊου 2017, στις 17:00, στη Σχολική Βιβλιοθήκη του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου έλαβε χώρα η ημερίδα ενημέρωσης για την μετακίνηση έξι (06) μαθητών/τριών και δύο (02) συνοδών εκπαιδευτικών στο Castelvetrano της Σικελίας, η οποία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Σχολικός Σύμβουλος Αγγλικών κος Θεόδωρος Μανιάκας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου κος Παύλος Σιταρίδης,ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Θανάσης Γαρούφας, ο Διευθυντής του ΙΕΚ κος Κώστας Τσίκαλας, οι γονείς των μαθητών και εκπαιδευτικοί του 2ου ΕΠΑΛ/1ου ΕΚ Ευόσμου.
Συνοδοί των μαθητών στη Σικελία ήταν η κα Σάρα Σεβαστιάδου και η κα Ευαγγελία Κλαδά και τα παιδιά η Νικολέτα Μιχαηλίδου, η Γκισίλντα Τζέρρυ, η Κική Στρουμπάκη, ο Μιχάλης Κυνηγόπουλος, η Δέσποινα Παπαδοπούλου και η Μαρία Αστόγλου
Η επόμενη μετακίνηση προγραμματίζεται το Σεπτέμβριο του 2017 για το Grudziądz της Πολωνίας. Τα παιδιά που θα ταξιδέψουν θα είναι η Βαρβάρα Κοτζαμανίδου, η Κατερίνα Γκούντα, η Γεωργία Αλεξανδρή, ο Στέφανος Κεσίδης, ο Ιωσήφ Καρακόλιας και ο Ιορδάνης Κιούλογλου με συνοδούς την κα Ευαγγελία Κλαδά και την κα Γιάννα Φλώρου. 

κα Ε.Κλαδά, κος Θ.Μανιάκας, κα Ευγενία Γαβρά
κος Παύλος Σιταρίδης
κος Θανάσης Γαρούφας
κος Κώστας Τσίκαλας
Γκισίλντα Τζέρρυ
Μιχάλης Κυνηγόπουλος
Μαρία Αστόγλου