Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

ΕΞΗΝΤΑ ΕΞΙ (66) ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ KAI ΕΠΙΤΥΧΟΥΣΕΣ - ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ


Θέλουμε να συγχαρούμε τους εξήντα έξι (66) μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι πάντοτε μια απαιτητική διαδικασία. Τα παιδιά κλήθηκαν να αντλήσουν από τις προσωπικές τους δυνάμεις για να μελετήσουν, να αφομοιώσουν και να προετοιμαστούν κατάλληλα για αυτή την δοκιμασία.

Αξίζουν διπλά συγχαρητήρια, ιδιαίτερα, στα παιδιά που προέρχονται από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες, γιατί πέτυχαν ενώ, παράλληλα έδωσαν μαζί με τους γονείς τους τη μάχη της καθημερινής επιβίωσης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς αλλά και τους συναδέλφους μας εκπαιδευτικούς που δίδαξαν τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, διότι με την βοήθεια και την με την καθοδήγησή τους τα παιδιά μας πήραν όχι μόνο τις γνώσεις, αλλά και τη στήριξη και την ενθάρρυνση που χρειάζονταν.

Ευχόμαστε στα αγόρια και στα κορίτσια που από φέτος θα φοιτούν στις ανώτατες σχολές μας να έχουν πάντα επιτυχίες όχι μόνο στην ακαδημαϊκή τους πορεία, αλλά και στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Αλλά και σε εκείνα που δεν μπήκαν φέτος στα πανεπιστήμια, θέλουμε να πούμε ότι η ζωή είναι όλη μπροστά τους για να κάνουν τις επιλογές τους, να τις στηρίξουν και να πετύχουν.

Καλή σταδιοδρομία σε όλους!

ο Σύλλογος των Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου

ακολουθεί αλφαβητικός πίνακας με τα Τμήματα 
στα οποία εισήχθησαν τα παιδιά του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου