Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

MAIL ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ SCH.GR ή ΠΣΔ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ)

Για τους μαθητές που δεν είχαν, μέχρι και σήμερα, λογαριασμό στο sch.gr ή ΠΣΔ (Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο) για τις ανάγκες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης το σχολείο μας προέβη στην δημιουργία λογαριασμών στο ΠΣΔ για τους μαθητές αυτούς. 

Με την δημιουργία των λογαριασμών αυτών οι μαθητές αποκτούν αυτόματα και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της μορφής "όνομα_χρήστη@sch.gr".

Ήδη έχουμε ξεκινήσει να στέλνουμε στους κηδεμόνες αυτών των μαθητών το "καρτελάκι" τους, δηλαδή τα στοιχεία του λογαριασμού του κάθε μαθητή.

Μετά την παραλαβή, τα παιδιά αυτά θα πρέπει, τα ίδια, να φροντίσουν με βάση τα στοιχεία από το "καρτελάκι" να μπουν άμεσα στην σελίδα https://webmail.sch.gr/login.php ώστε να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός τους.

Για τους μαθητές που είχαν ήδη λογαριασμό αλλά δεν "δεν βλέπουν" τα μαθήματα του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου στο e-class θα πρέπει να ζητήσουν από το προηγούμενο σχολείο στο οποίο φοιτούσαν να τους "μετακινήσει" στο δικό μας σχολείο, το 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου.

Αν κάποιος μαθητής δεν θυμάται τον κωδικό του θα πρέπει ο κηδεμόνας του να στείλει e-mail στον διευθυντή του σχολείου viopoulos@sch.gr.

Αν χρειαστείτε βοήθεια επισκεφθείτε την σελίδα:  https://register.sch.gr/students/help/


κα Γιάννα Φλώρου