Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

SMART CITY: Κυκλοφορία & στάθμευση

ERASMUS+ KA1: Γ.ΔΗΜΑΡΕΛΟΣ

 
Σχολική Βιβλιοθήκη 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου: Την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016, ο κ. Γιώργος Δημαρέλος, Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου για τις δυνατότητες βελτίωσης της καθημερινής ζωής των πολιτών μέσω των εφαρμογών τηλεματικής και των τεχνολογιών που υποστηρίζουν τα αναπτυξιακά σχέδια κάθε πόλης που εντάσσεται στο δίκτυο των «έξυπνων» ευρωπαϊκών πόλεων

Ο κ. Γιώργος Δημαρέλος είναι επι θητεία εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα κυκλοφορίας και στάθμευσης, εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΘ Α.Ε. και συμμετέχω στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΑΣΘ, ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ/ΚΜ.


Η δράση αυτή εντάσσεται στη φάση προετοιμασίας του προγράμματος «Smart cities» με κωδικό έγκρισης ΙΚΥ 2016-EL01-KA102-023378 και στο οποίο προβλέπονται δύο ροές (1η ροή εκπαιδευομένων στην Βαρκελώνη και 2η ροή προσωπικού στην Μπολώνια). Την ευθύνη της οργάνωσης της συνάντησής είχαν η κα Ερασμία Ζαχάρογλου Ηλεκτρολόγος Υπ.Τομέα Ηλεκτρολογίας, η κα Χρυσούλα Αντωνιάδου Πληροφορικής και η κα Γεωργία Γροζτίδου Πληροφορικής.